Lämnade Tilda på förskolan med liiite stress i kroppen då mycket inte funkade fast Tilda var i alla fall idag för att få komma till förskolan…tills vi kom dit och jag bokstavligen langade henne över till J och sa “kan du ta henne, jag måste verkligen rusa!”. Stackars Tilda som blev så klart ledsen men vi får kompensera med en playdate med Lucas senare idag. 

Och kl.10 var det dags igen för träff med barnmorskan. Bebben var verkligen livlig sa hon och kände å klämde, det gillade inte bebben så hjärtfrekvensen var jättestark haha. Jag berättade att jag har känt bebben med på tvären, att rumpan skulle vara till höger och huvud till vänster. Hon kände och sa att huvudet är nu vänd neråt men inte helt så ryggen och rumpan är på tvären som jag misstänkte och det är inte konstigt att jag känner killikill långt ut på sidorna när bebben sträcker på sig. SF-måttet sjönk såklart i och med huvudet är längre ner men det är vanligt sa bm MEN om jag fortfarande känner att bebis fortfarande ligger så på tvären till nästa gång så måste vi göra något för bebben bör har vänt helt nu. Annars så bebben stark. MEN ajjabajja att jag har slarvat med järntabletter för det måste jag ta och mår bra på förlossningen och efteråt då man förlorar mer eller mi dre blod. 

  

Jag berättade förra gången för min bm att jag har en ClearBlue ultraljudmonitor men bara använt faktisk 2 gånger och hon tyckte att det var bra, att jag inte har kört ofta med den. Hon verkade inte tycka om att man kör med den. Ja, jag vet att det är lite delade meningar om att det kan vara skadligt med strålningar hit och dit men jag orkar inte efterforska eller ge mig in i den diskussionen nu. Jag har ändå bara kört som sagt 2 gånger och jag förstår att ultraljudmonitorn kan hjälpa många oroliga mammor och lugna ner sig när de är i vecka 10 – 20 typ (nu gissar jag). För min del så finns det ingen anledning att ta fram min ultraljudsmonitor nu om jag inte vill att hela familjen ska lyssna på bebben. 

Jahapp ja, får se om bebben vill ligga i sidobjudninh och vi måste får snurre på h*n!