Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: v 36 (35+0)

Lästid: 1 min

Det full rulle i magen och det är så stramt! Bebben gillar verkligen att trycka mot mina revben eller så långt ut det går i sidled 😂

  
Har läst att om man får strecket mitt på magen och den sträcker sig över naveln så tyder på att man bör på en pojke! Jag minns inte riktig hur det var med Tilda men jag tror att streck hade jag så här också hehe. Och att magen är rund så här så är det en pojke enl. thai men tvärtom skulle en svenk säga.  Spännande va?! Med Tilda var jag i alla fall 90 % säker på min intuition att det skulle vara en flicka.

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: v 36 (35+0)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge