Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: v.34 – preggocraving Oboy ?

Lästid: 1 min

Hinkade i mig 1 liter Oboy idag! Två stora glas liksom och jag dricker mycket mycket sällan mjölk och det började för nån vecka sedan som jag bara tog ett glas mjölk och släckte törsten med. I lördags köpte Måns Oboy som han tänkte göra varma choklad drycker i termos så att han och Tilda kunde ha med sig när Tilda skulle få prova åka skridskor för flrsta gången på Heden. 

Nu är det inte mycket kvar av Oboy hehe… och min mage bubblar som bara den! Jag, som många asiater tål inte laktos men det hindrar mig inte att äta mejeriprodukter och gärna vispgrädde 40%. Så att hinka i mig 1L mjölk blev lite för mycket för min mage och den har kurrat jättehögt i typ 4 timmar nu. 

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge