Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: sugen på blod

Lästid: 1 min

Black n white soppa? Soppa med blodtärningar, silken tofu, blomkål, mungbönor o gräslök.

Jag har varit sugen på blod i några veckor nu och det måste vara thai/kinesiska mjuka blodpudding! Det är säkert järnbrist. Sist jag var sugen på blod, riktig mycket, och jag var typ redo att köpa hos slaktaren och ånga blod till en blodpudding själv! Det var i slutet av graviditeten med Tilda och då fick jag järntabletter som jag åt i en vecka.

Varje gång jag var på Saigon Food så var blodpudding slut. Igår hade de en stor laddning och det är en färskvara så det skall ätas inom 1v enl. bäst-före. Men det är ingen problem 🙂


Tilda älskar SILKEN TOFU men ville inte smaka på blodtärninar och matade mig istället. Hon sa i alla fall “nom nom Tilda illa tofoo”. Försökte filma det så en film kommer på Youtube och en kortare på Instagram.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: sugen på blod

  1. Din lilla vampyr 🙂 Hahahaha. Höll på att sätta frukostmackan i halsen. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge