Gravid #2: sugen på blod

Lästid: 1 min

Black n white soppa? Soppa med blodtärningar, silken tofu, blomkål, mungbönor o gräslök.

Jag har varit sugen på blod i några veckor nu och det måste vara thai/kinesiska mjuka blodpudding! Det är säkert järnbrist. Sist jag var sugen på blod, riktig mycket, och jag var typ redo att köpa hos slaktaren och ånga blod till en blodpudding själv! Det var i slutet av graviditeten med Tilda och då fick jag järntabletter som jag åt i en vecka.

Varje gång jag var på Saigon Food så var blodpudding slut. Igår hade de en stor laddning och det är en färskvara så det skall ätas inom 1v enl. bäst-före. Men det är ingen problem 🙂


Tilda älskar SILKEN TOFU men ville inte smaka på blodtärninar och matade mig istället. Hon sa i alla fall “nom nom Tilda illa tofoo”. Försökte filma det så en film kommer på Youtube och en kortare på Instagram.

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge