Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: RUL – flyttat bakåt till vecka 19

Lästid: 2 min

Höll på att få hjärtattack flr att jag fick skynda mig. Tilda vägrade allt, så klart och jag fick lura henne att vi skulle ut och åka vagn…då saltade Tilda lite på det då med “köpa kläder också…till Tilda”. Min lilla troll alltså. 

Vi kom till Östra Sjukhuset typ 2 min innan barnmorskan ropade upp mig hehe. Jag glömde ju brevet så jag kom inte riktig ihåg vart men vi hittade rätt tillslut. 

Barnmorska var jättetrevligt och väldig glad av sig. Vi sa att vi tar det som det kommer och ville inte veta könet så hon behövde inte leta MEN om vi skulle se det så tydligt så hehe… Jag frågade också om jag fick filma och det gjorde jag i slutet när bm var klar för annars skulle hon inte prata. Det var nog inte meningen att jag skulle filma för det blev ingen film! Jag var nog koncenterad på att ställa in skärmen och såg inte om det spelade in nåt…typiskt mig haha! Vi köpte iaf bilder…två bilder för 60kr fick vi.

  
Bm tittade på allting som hon skulle och det var tipp-topp, inga konstigheter med huvud, hjärnan, hjärtat och hjärtkammaren, njurarna, ryggraden…rubbet. Moderkakan ligger i framvägg så det är inte konstigt att jag inte kände så mycket fosterrörelser. Moderkakan kommer alltid ligga så men kommer ju plattas ut medan bebisen växer så jag kommer väl känna mer rörelser sen. 

Vi har en till sparkare som är mycket aktiv i magen. H*n vände rumpan mot oss när bm letade efter hjärtat hehe och den typ roterade 180 grader. 

Kön? Ja Måns och jag var inte överens haha! Måns var absolut säker på att han såg en flicka och jag tyckte att jag såg pojke! 

Jag var i vecka 19+1 idag men blev flyttad till 18+1 efter mätningen på huvudet. Det är inte konstigt för bebisen lär vara liten nör den kommer ut också…som Tilda. 

Nu är det beräknad till 2016-03-06! Dagen före Tilda fyller 3 år 😛 eller så kan det bli 29 feb ändå…skottdag! Tilda kom ju 6 dagar före beräkningen 🙂

  

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: RUL – flyttat bakåt till vecka 19

  1. Åh så mysigt! Skönt att bebisen är frisk 🙂 Längtar tills vårt rul, 3 veckor kvar idag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge