Höll på att få hjärtattack flr att jag fick skynda mig. Tilda vägrade allt, så klart och jag fick lura henne att vi skulle ut och åka vagn…då saltade Tilda lite på det då med “köpa kläder också…till Tilda”. Min lilla troll alltså. 

Vi kom till Östra Sjukhuset typ 2 min innan barnmorskan ropade upp mig hehe. Jag glömde ju brevet så jag kom inte riktig ihåg vart men vi hittade rätt tillslut. 

Barnmorska var jättetrevligt och väldig glad av sig. Vi sa att vi tar det som det kommer och ville inte veta könet så hon behövde inte leta MEN om vi skulle se det så tydligt så hehe… Jag frågade också om jag fick filma och det gjorde jag i slutet när bm var klar för annars skulle hon inte prata. Det var nog inte meningen att jag skulle filma för det blev ingen film! Jag var nog koncenterad på att ställa in skärmen och såg inte om det spelade in nåt…typiskt mig haha! Vi köpte iaf bilder…två bilder för 60kr fick vi.

  
Bm tittade på allting som hon skulle och det var tipp-topp, inga konstigheter med huvud, hjärnan, hjärtat och hjärtkammaren, njurarna, ryggraden…rubbet. Moderkakan ligger i framvägg så det är inte konstigt att jag inte kände så mycket fosterrörelser. Moderkakan kommer alltid ligga så men kommer ju plattas ut medan bebisen växer så jag kommer väl känna mer rörelser sen. 

Vi har en till sparkare som är mycket aktiv i magen. H*n vände rumpan mot oss när bm letade efter hjärtat hehe och den typ roterade 180 grader. 

Kön? Ja Måns och jag var inte överens haha! Måns var absolut säker på att han såg en flicka och jag tyckte att jag såg pojke! 

Jag var i vecka 19+1 idag men blev flyttad till 18+1 efter mätningen på huvudet. Det är inte konstigt för bebisen lär vara liten nör den kommer ut också…som Tilda. 

Nu är det beräknad till 2016-03-06! Dagen före Tilda fyller 3 år 😛 eller så kan det bli 29 feb ändå…skottdag! Tilda kom ju 6 dagar före beräkningen 🙂