Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: MVC  v.30

Lästid: 1 min

Nu sitter jag och kollar på Tilda i vänthallen för det är tydligen så kul hos “doktor”. Jag hade tid hos min barnmorska (bm) för check-up och Tilda fick följa med och hon var både skeptisk och nyfiken. Hon tittade nog när min bm tog blodtryck, blodprover och mätte magen.

  

Jag hade förberett Tilda att vi skulle till doktor, mammas doktor… Och hon var ivrig redan när hon vaknade.

“Doktors order”… Ta’t lugnt! Inga mer bära Tilda! Blodvärdet har blivit bättre, förra gången var det 109 och gränsen var 110 så jag skulle äta en järntablett varannan dag. Idag är den på 125 och 114 så 119 i snitt, bättre iaf. Vikt 59 kg hemma och med kläderna här var det 61 kg. SF 29 cm på magen.

  
Nu skulle jag kunna somna på soffan i väntrummet…så sömnig och hon tänker aldrig gå hem tror jag.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gravid #2: MVC  v.30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge