loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Gravid #2: MVC  v.30

Nu sitter jag och kollar på Tilda i vänthallen för det är tydligen så kul hos “doktor”. Jag hade tid hos min barnmorska (bm) för check-up och Tilda fick följa med och hon var både skeptisk och nyfiken. Hon tittade nog när min bm tog blodtryck, blodprover och mätte magen.

  

Jag hade förberett Tilda att vi skulle till doktor, mammas doktor… Och hon var ivrig redan när hon vaknade.

“Doktors order”… Ta’t lugnt! Inga mer bära Tilda! Blodvärdet har blivit bättre, förra gången var det 109 och gränsen var 110 så jag skulle äta en järntablett varannan dag. Idag är den på 125 och 114 så 119 i snitt, bättre iaf. Vikt 59 kg hemma och med kläderna här var det 61 kg. SF 29 cm på magen.

  
Nu skulle jag kunna somna på soffan i väntrummet…så sömnig och hon tänker aldrig gå hem tror jag.

En kommentar om “Gravid #2: MVC  v.30

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge