Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: Babynest

Lästid: 2 min

Ej sponrat inlägg!

Woohoo! Det kom ett paket för någon dag sedan! Jag hade vunnit ett babynest från Babynest Sweden! Det var på LoppiEvent Babylove som jag tävlade och jag var en av vinnarna 🙂 Jag valde en grå, tänkte mig först lila.

Det är många som syr en liknande babynest hemma och till försäljning med fina glada mönster. Jag hade tänkt mig köpa en sådan men nu har vi ett. Vad som verkar bra med det här babynestet som jag har vunnit är enl. företaget egna beskrivningar och ett plus är att det går att slänga in i tvättmaskinen om man tar bort underlaget/madrassen.

Denna babynest är en babynest original.

Babynest är utvecklat från Kanmed BabyNest som du finner på BB/Neonatal samt prematuravdelningar över hela världen. Materialen i Babynest är certifierade och godkända. 

Babynest tillverkas i Sverige och Babynest är en svensk uppfinning. Materialen i Babynest är inte preparerade med varken antiflammedel, antibakteriella ämnen eller vattenavvisande medel. Allt för att din baby ska få en trygg och mysig sovplats. Storleken anpassas till ditt barn genom att dra åt snörningen. Babynest har funnits sedan 2003.

 

Tilda ska så klart öppna paketet. Hon tog ut allting, tittade, låtsade läsa i broschyren och lade sig i babynestet! Hon har sett kusin-Berra ligga i en sånn hehe.

  

Vi hade inget Babynest av denna typ. Till Tilda hade vi en Baby Snuggle Nest med inbyggd nattlampa. Det var inte alls så ombonad eller mysigt…hård dessutom men vi hade nestet i sängen, när vi reste och som skötbädd då vi skippade skötbordet helt. 

  
Eller så fick hon ligga den här…en uppblåsbar”kanin” som ser ut som en badring om man tar bort “blomman”. Den går att vika i mitten och den blir sin en sittstöd fast vi hade den mer som en lekpöl. På bilden var det nog Påsk 2013 och hon var 2-3 veckor då? Kanske en månad.

Det är nog bra att har ett babynest i sängen och en i barnvagnen, mer ombonad då i vagnen. 

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Gravid #2: Babynest

  1. Oj vad söt Tilda var som bebis! Så mycket hår! Min har ju hår, men lite flintis ändå vilket gör att hon liknar en gubbe 555.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge