Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gravid #2: att avslöja graviditeten genom att tacka nej till alkohol

Lästid: 1 min

1 juli 2015: 

Vi har typ funderat på hur och när vi ska berätta för alla om den goda nyheten med nr.2.

Nu när vi är i Halmstad så skulle det ALDRIG gå att hålla det hemligt till v.12! Jag brukar tacka ja till ett glas vin eller två när det bjuds….

När svärmorn idag frågade om jag ville ha ett glas vin innan maten. Jag sade direkt nej tack. Hon blev lite chockad och det var lite oväntad tänkte hon nog. Sedan var det öl till middag och där ville jag ha cola. Tiden gick och vi mumsade i maten. Svärmorn började prata lite om då jag var gravid med Tilda och då tackade jag nej till alkohol på lyxkryssningen till St.Petersburg 😛

Det tog inte många minuter och jag bara satt och flinade…och vi svarade med att det var som sist hehe. Sist tog svärfar det efter en hint…en gammal advokat som han är, fattade direkt…då gjorde inte svärmor och blev helt till sig.

Nu tog svärmorn det med en gång och var jätteglad typ “haha den här gången tog jag det före dig, B! Jättenöjda och glada blev dem… men svärmorn saknar nu en vinkompis sade hon haha!

Och nu återstår det att berätta för mina föräldrar, syskon och vänner innan jag out:a det i bloggen. Sist höll vi det hemligt för Måns syskon tills veckan 15 och i social media dvs Facebook och Instagram var faktiskt på Nyårsafton 🙂 Tilda kom mars 2013.

Så kära vänner…vill ni inte avslöja om graviditeten så hittar på annat att säga när någon vill bjuda på alkohol och låt de klura lite haha!


Den Nyårsafton firade Måns och jag själva hemma med 3-rätters middag och innan 12-slaget droppade hag nyheten…surprise! 🙂

Har inte många bilder på mig med gravidmagen….

2 kommentarer om “Gravid #2: att avslöja graviditeten genom att tacka nej till alkohol

  1. Jag tackade ja till öl och vin faktis som jag aldrig drack så klart. Jag snuttade långsam och David hjälpte till att dricka och ingen märkte nåt. Senare på kvällen avslöjade vi nyheten och alla sa ” men du drack ju hur mkt som helst”. Dessutom sa vi att vi ska på andra äventyr i september och att det skulle bli en lång lång resa. De trodde ju på det eftersom allt kan hända hos. De frågade till vilket land vi skulle flytta till. Haha

    1. Ja det sämsta “give away” är att inte dricka alkohol, Måns ville inte svepa för mig och han gjorde massa cocktails utan att fråga mig, han passade på att jäklas haha

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge