1 juli 2015: 

Vi har typ funderat på hur och när vi ska berätta för alla om den goda nyheten med nr.2.

Nu när vi är i Halmstad så skulle det ALDRIG gå att hålla det hemligt till v.12! Jag brukar tacka ja till ett glas vin eller två när det bjuds….

När svärmorn idag frågade om jag ville ha ett glas vin innan maten. Jag sade direkt nej tack. Hon blev lite chockad och det var lite oväntad tänkte hon nog. Sedan var det öl till middag och där ville jag ha cola. Tiden gick och vi mumsade i maten. Svärmorn började prata lite om då jag var gravid med Tilda och då tackade jag nej till alkohol på lyxkryssningen till St.Petersburg 😛

Det tog inte många minuter och jag bara satt och flinade…och vi svarade med att det var som sist hehe. Sist tog svärfar det efter en hint…en gammal advokat som han är, fattade direkt…då gjorde inte svärmor och blev helt till sig.

Nu tog svärmorn det med en gång och var jätteglad typ “haha den här gången tog jag det före dig, B! Jättenöjda och glada blev dem… men svärmorn saknar nu en vinkompis sade hon haha!

Och nu återstår det att berätta för mina föräldrar, syskon och vänner innan jag out:a det i bloggen. Sist höll vi det hemligt för Måns syskon tills veckan 15 och i social media dvs Facebook och Instagram var faktiskt på Nyårsafton 🙂 Tilda kom mars 2013.

Så kära vänner…vill ni inte avslöja om graviditeten så hittar på annat att säga när någon vill bjuda på alkohol och låt de klura lite haha!


Den Nyårsafton firade Måns och jag själva hemma med 3-rätters middag och innan 12-slaget droppade hag nyheten…surprise! 🙂

Har inte många bilder på mig med gravidmagen….