Gräver i min garderob…

Lästid: 1 min

Varit svettig hela dan. Hade för tjock jacka och irrade runt en sväng i stan. Först lämnade jag Tilda på förskolan och sedan hämtade ut paket å åkte till Haga å plockade upp sponsorsprodukter, shoppade lite i sista minuten, hämta Tilda, lunch på Mackadonken å Willys för falukorv å annat så att Måns kan äta med Tilda när jag är borta på kalas.

Jag vill in och duscha å fixa mig men väntar på en leverans…. Gaaah! Hann rota runt lite i garderoben och plockade fram dessa plagg. Några av de är lite väl mycket för en tisdag kan man tycka, eller?

Svettas ännu mer nu när jag ser vad alla andra bloggare ska ha på sig, varit och fixat håret, naglar å allt som jag inte hunnit med. Jag kör en turbo fix så fort leveransen å Måns kommer.

IMG_4707.JPG

 

Update: sponsoren som skulle komma med paket hade kollat fel på dag så de kommer imorn…tur att jag sms:ade. Nu raggadusch…höhö.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge