Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gräver i min garderob…

Lästid: 1 min

Varit svettig hela dan. Hade för tjock jacka och irrade runt en sväng i stan. Först lämnade jag Tilda på förskolan och sedan hämtade ut paket å åkte till Haga å plockade upp sponsorsprodukter, shoppade lite i sista minuten, hämta Tilda, lunch på Mackadonken å Willys för falukorv å annat så att Måns kan äta med Tilda när jag är borta på kalas.

Jag vill in och duscha å fixa mig men väntar på en leverans…. Gaaah! Hann rota runt lite i garderoben och plockade fram dessa plagg. Några av de är lite väl mycket för en tisdag kan man tycka, eller?

Svettas ännu mer nu när jag ser vad alla andra bloggare ska ha på sig, varit och fixat håret, naglar å allt som jag inte hunnit med. Jag kör en turbo fix så fort leveransen å Måns kommer.

IMG_4707.JPG

 

Update: sponsoren som skulle komma med paket hade kollat fel på dag så de kommer imorn…tur att jag sms:ade. Nu raggadusch…höhö.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge