Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grattis till Lillprinsen!

Lästid: 1 min

Ahha tänkte först döpa rubriken till “det blev en pojke” men många skulle säkert bli arga på mig för det är inte MIN TUR än! ☺️

Har legat klarvaken sedan kl.4 och surfat runt, läst nyheter mm. Och så kryllade det av den stora nyheten om lillprinsen! Grattis till lillprinsen, Kp.Victoria & P.Daniel! 

Jag som tänkte att h*n i min mage kanske tajmar in K.Victorias haha men hon hann före 😝 Det blev visst en lillprins för dem. Flera har tippat att vi väntar en pojke, det gjorde många förra gången också med Tilda. Min intuition sa att det var en flicka och jag hade rätt, tji fick alla haha! Den här gången vetesjutton vad det blir för kön. Ett välskapt barn får vi hoppas och komplikationfritt. 

Nu är jag nyfiken på lillprinsens namn…eller namnen! Vi har inget namn och blir det en pojke så kanske vi härmar. Estelle var ju otippad sist 😊

Grattis igen till paret och Kungahuset! 

   

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge