Ahha tänkte först döpa rubriken till ”det blev en pojke” men många skulle säkert bli arga på mig för det är inte MIN TUR än! ☺️

Har legat klarvaken sedan kl.4 och surfat runt, läst nyheter mm. Och så kryllade det av den stora nyheten om lillprinsen! Grattis till lillprinsen, Kp.Victoria & P.Daniel! 

Jag som tänkte att h*n i min mage kanske tajmar in K.Victorias haha men hon hann före 😝 Det blev visst en lillprins för dem. Flera har tippat att vi väntar en pojke, det gjorde många förra gången också med Tilda. Min intuition sa att det var en flicka och jag hade rätt, tji fick alla haha! Den här gången vetesjutton vad det blir för kön. Ett välskapt barn får vi hoppas och komplikationfritt. 

Nu är jag nyfiken på lillprinsens namn…eller namnen! Vi har inget namn och blir det en pojke så kanske vi härmar. Estelle var ju otippad sist 😊

Grattis igen till paret och Kungahuset!