Mina små blir stora. Tilda fyller 6 år idag och igår fylle Penny 3 år. Så vi har haft paketöppning och bullfrukost två morgon i rad.

De andra åren har barnen fått vara lediga och vi spenderade födelsedagar med olika aktiviteter, oftast tårtbakning som Måns gilllar att hålla på med. I år var de på förskolan och bäst så då de har sett framemot att fira på förskolan och får sin partyhatt.

Så här så Tilda ut i morsa. Hon har fått allt hon ville ha dvs Frost saker och skrivsaker, målarsaker och en sommarklänning. Hon ser fram emot att åka till The Reef så vi får se när det blir av.

De vet hur de vill fira

Precis så.Tilda har inte alls tjatat något om att ha kalas. Det är lite synd att de fyller år i mars och det hade varit kul med kalas utomhus. Vi får ha en sommarfest helt enkelt.

Våra två vet precis vad de vill ha att äta också på sin födelsedag. Penny ville ha chicken nuggets och tårta! Jordgubbstårta men hon åt upp nästan alla jordgubbar och när tårtan var klar så ville hon bara plocka jordgubbar. Jag som har bakat haha! Det blev tårtbotten efter Roy Fares recept och banan-oboy kräm, vaniljkräm och moussetopping.

Pennys fick massor med saker men den bästa var från mamma haha… sin första kickbike med Frost-motiv!

Snart ska jag hämta barnen och även hämta upp grannflickan på hennes förskolan. Tilda har frågat om hon får vara med och firar hennes dag. Tilda har önskat sig fiskpinnar och potatismos (inget fusk mos) och till efterrätta vaniljglass med jordgubbar. Det är visserligen inte säsong för jordgubbar och de som finns smakar sådär men men… De får vad de vill ha på sin födelsedag. Och vi får stå ut med syskonbråk, gnäll och gråt för Penny verkar ha svårt att dela med sig och är i 3-års trotsen. Tycker att de trotsar hela tiden ändå hahahah!