Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grattis Tilda & Penny!

Grattis Tilda & Penny!
Lästid: 2 min

Mina små blir stora. Tilda fyller 6 år idag och igår fylle Penny 3 år. Så vi har haft paketöppning och bullfrukost två morgon i rad.

De andra åren har barnen fått vara lediga och vi spenderade födelsedagar med olika aktiviteter, oftast tårtbakning som Måns gilllar att hålla på med. I år var de på förskolan och bäst så då de har sett framemot att fira på förskolan och får sin partyhatt.

Så här så Tilda ut i morsa. Hon har fått allt hon ville ha dvs Frost saker och skrivsaker, målarsaker och en sommarklänning. Hon ser fram emot att åka till The Reef så vi får se när det blir av.

De vet hur de vill fira

Precis så.Tilda har inte alls tjatat något om att ha kalas. Det är lite synd att de fyller år i mars och det hade varit kul med kalas utomhus. Vi får ha en sommarfest helt enkelt.

Våra två vet precis vad de vill ha att äta också på sin födelsedag. Penny ville ha chicken nuggets och tårta! Jordgubbstårta men hon åt upp nästan alla jordgubbar och när tårtan var klar så ville hon bara plocka jordgubbar. Jag som har bakat haha! Det blev tårtbotten efter Roy Fares recept och banan-oboy kräm, vaniljkräm och moussetopping.

Pennys fick massor med saker men den bästa var från mamma haha… sin första kickbike med Frost-motiv!

Snart ska jag hämta barnen och även hämta upp grannflickan på hennes förskolan. Tilda har frågat om hon får vara med och firar hennes dag. Tilda har önskat sig fiskpinnar och potatismos (inget fusk mos) och till efterrätta vaniljglass med jordgubbar. Det är visserligen inte säsong för jordgubbar och de som finns smakar sådär men men… De får vad de vill ha på sin födelsedag. Och vi får stå ut med syskonbråk, gnäll och gråt för Penny verkar ha svårt att dela med sig och är i 3-års trotsen. Tycker att de trotsar hela tiden ändå hahahah!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge