Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grattis mamma 60 år!

Lästid: 1 min

Detta inlägg tillägnar jag min mamma som fyller 60 år. Grattis mamma!

Hon befinner sig i Thailand ensam nu när hennes vänner har åkt hem eller tillbaka till sina vardag. Hon har det så bra så trots ensam i Bangkok. Hon har berättat att hon kan äta vad hon vill, när hon vill och slipper stå och laga till sig i timmar när man blir sugen på nåt haha! Det är vad alla thai saknar tror jag, att alltingär  tillgänglig och lätt att få tag på när det kommer till mat. Och så går hon på bio så ofta hon kunde och sett alla filmer, ibland efter varandra. Som en thai så svär man över hur dyrt allting har blivit i Thailand när det gäller allt men när man gar bott utomland länge så tänker man lite som en turist att det är billigare än hemma i alla fall.

Ska försöka få tag på henne via Line så Tilda kan videoprata med mormor.

Kul att damerna har förstått sig på selfie och teknik haha. På bilden, längst fram är mammas vännina i London och längst bak är mammas barndomsvän.

IMG_2545

Mormor matchade med Tilda hehe

IMG_1129

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge