Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grattis mamma 59?

Lästid: 1 min

Idag fyller min mamma år. Enl. hennes legitimation står det 13 maj 56 och egentligen var hon född 8 dec 55! Hur kommer det sig?

Jo, i Thailand och på mormors tid å säkert längre än så då var man inte snabba med att anmäla barnets födelse. Så när man gick till kommunen och anmälde barnet skrev man in den dagen man kom. Tror att alla i min släkt har det så. Jippie att få fylla år 2 gånger haha! Jag har det inte så.

Kolla in snyggingen! Vilket år kan detta vara? 80-talet?

image

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Grattis mamma 59?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge