Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Grattis alla mammor!

Lästid: 1 min

…grattis till mig, jippy…uppe kl.7. Strax ska vi äta frukost och Vildingen har somnat efter lite välling. Ingen morsdag presenter idag mrn jag har redan fått så mycket och jag ska få köpa nåt till mig själv. Det gör jag NÄR jag verkligen har hittat nåt jag verkligen gillar eller behöver, btukar dock inte välja nåt till mig själv, de flesta presenter har varit köksprylar 🙂 Måns tycker att han köper alltid FEL och det är ingen kul att handla nåt till mig eller jag får peka ut nåt själv. Vore nice att bli överaskad, på riktigt.

Grattis mamma på morsdag! Puss!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge