Gråt mitt i natten

Lästid: 1 min

Tilda somnade äntligen om.

Hon vaknade runt kl.1 och bara tjutade å gråtit otröstlig. Hon hade kissat mycket så det blev ett blöjbyte och hela tiden snyftade honom. Fattade inte vad det var eller vad hon ville. Hon bara blundade, snyftade högljud och torkade snor på mig. Å så kom det några prutt… Poff poff! Hon är inte uppblås i magen men har varit hård i magen i flera dagar och bajsat små små kulor men minst 2 gånger om dan. Det måste vara Semper välling som har gjort att hon är så hård i magen. Vi körde Nestlé innan och då blev hon lös istället. Byte till Semper för att jag tycker Nestlé är jättesöta i smak.

Idag är det ändå ingen dagis för Tilda så hon ska få Laktulos och hoppas det blir bättre för jag ger inte henne det om jag inte måste även man kan ge mindre dos dagligen. Å mamma ligger och bloggar å bara väntar på Tildas nästa magknip-attack.

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge