Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gråt mitt i natten

Lästid: 1 min

Tilda somnade äntligen om.

Hon vaknade runt kl.1 och bara tjutade å gråtit otröstlig. Hon hade kissat mycket så det blev ett blöjbyte och hela tiden snyftade honom. Fattade inte vad det var eller vad hon ville. Hon bara blundade, snyftade högljud och torkade snor på mig. Å så kom det några prutt… Poff poff! Hon är inte uppblås i magen men har varit hård i magen i flera dagar och bajsat små små kulor men minst 2 gånger om dan. Det måste vara Semper välling som har gjort att hon är så hård i magen. Vi körde Nestlé innan och då blev hon lös istället. Byte till Semper för att jag tycker Nestlé är jättesöta i smak.

Idag är det ändå ingen dagis för Tilda så hon ska få Laktulos och hoppas det blir bättre för jag ger inte henne det om jag inte måste även man kan ge mindre dos dagligen. Å mamma ligger och bloggar å bara väntar på Tildas nästa magknip-attack.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge