Nu har jag kurerar mig efter en vecka av förkylning. Jag satt hos Johanna och snorade ner mig sist jag skrev ett blogginlägg. Sedan har fokusen varit på att finslipar bloggen men jag har inte kunna göra så mycket som jag skulle vilja eller har planerat för. Det blev mycket trots från barnens sida och alla blev tjuriga.

Shanghai 10 dagar

Nu har Måns åkt till Shanghai för 10 dagars jobb. Han var nervös och mer nervös idag för han åker själv den här gången. Han har ju varit på jobb i 3 mån i Finland och 1 månad i Chile plus 5 dagar i Shanghai innan men hann inte se eller köpa något. Den här gången har han en helg att kika runt.

Bara tråkigt att hans teamleader som skulle med, fick inte visum till Kina trots att han har rest dit för jobb många gånger och han är dessutom gift med en kinesiska ingenjör (tror jag att hon är). Det är nya regler för Kina och pga att han är adopterad så ville man veta när det var han kom till Sverige! Han hann väl inte få visumet i tid efter avslaget så nu är Måns på väg dit själv. Han har med all anledning att vara nervös. Att åka till ett stort land och stad plus att tycker att det astråkigt att bo på hotell(!). Han ska i alla fall få bo på Intercontinental med inomhuspool och fancy fancy men visst är kan det vara trist att inte ha en resekompis.

Han sa att han är nervös för att jag inte är med! Det är nog hans sätt att säga att han älskar mig haha 🙂

Tilda till farmor och farfar

Så såg det ut när jag var råförkyld och ungarna måste bara nära mig… mysigt men lite jobbigt fast snart växer de upp och vill inte kramas längre haha!

Tilda vill gärna vara med farmor och farfar när pappa är i Kina så det blir förskola imorn och sen kommer farfar och hämtar efter att han är klart med jobbet. Då åker kanske alla vi med till Halmstad och firar farfar som fyller 72 på onsdag och sedan får Tilda stanna kvar så jag får lite gjort här hemma med mitt också.

Prim har inte fått en förskoleplats så senast augusti ska hon börja.