Gräsänka i nya hemmet

Lästid: 2 min

Måns fick veta i måndags att han skulle till Oslo så nu sitter jag med Tilda bland alla lådor och grejerna. Det är fortfarande jättekallt i lägenheten fyy.

Idag gick det nästan smärtfritt att lämna Tilda på dagiset. Hon ville inte dit och ville vara på soffan och titta på Daniel Tiger eller Alfons. Det gick att prata vett med henne och inga tårar när vi lämnade lägenheten, inte heller när vi gick in och hon ville pussla direkt.   

På hemvägen så handlade vi och hon handlade verkligen. Hon körde sin korg med hjul, plockade på sig saker, hjälpte till att lägga i korgen och på bandet när vi skulle betala. Folk fick akta sig lite men många log och tyckte att det var kul att hon visste vad hon gjorde. 

Nu har Tilda fått äta typ non-stopp sedan vi kom hem kl.15:30 och inte sovit nåt under dagen. Hon ville äta allting och åt upp nästan en hel skalade äpple som jag gav henne i klyftor en och en. Innan det åt hon ett helt glas med yogurt och lite puffar, mumsade i Port Salut ostskivor och lite tunna kokta skinkor som hon spottade ut och kommenterade med “de var inte goda”…asså min kräsna lilla gourmand! Hon ville välja skinkor själv och jag tog Pärssons tunna kokta hehe. 

Får se om hon somnar senast kl.20 ikväll så jag får lite egentid…och pysslar med lådorna! 

Jag gar filmat Tilda när vi handlade, ska lägga upp senare så ska ni få se 🙂

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge