Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gräsänka i nya hemmet

Lästid: 1 min

Måns fick veta i måndags att han skulle till Oslo så nu sitter jag med Tilda bland alla lådor och grejerna. Det är fortfarande jättekallt i lägenheten fyy.

Idag gick det nästan smärtfritt att lämna Tilda på dagiset. Hon ville inte dit och ville vara på soffan och titta på Daniel Tiger eller Alfons. Det gick att prata vett med henne och inga tårar när vi lämnade lägenheten, inte heller när vi gick in och hon ville pussla direkt.   

På hemvägen så handlade vi och hon handlade verkligen. Hon körde sin korg med hjul, plockade på sig saker, hjälpte till att lägga i korgen och på bandet när vi skulle betala. Folk fick akta sig lite men många log och tyckte att det var kul att hon visste vad hon gjorde. 

Nu har Tilda fått äta typ non-stopp sedan vi kom hem kl.15:30 och inte sovit nåt under dagen. Hon ville äta allting och åt upp nästan en hel skalade äpple som jag gav henne i klyftor en och en. Innan det åt hon ett helt glas med yogurt och lite puffar, mumsade i Port Salut ostskivor och lite tunna kokta skinkor som hon spottade ut och kommenterade med “de var inte goda”…asså min kräsna lilla gourmand! Hon ville välja skinkor själv och jag tog Pärssons tunna kokta hehe. 

Får se om hon somnar senast kl.20 ikväll så jag får lite egentid…och pysslar med lådorna! 

Jag gar filmat Tilda när vi handlade, ska lägga upp senare så ska ni få se 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge