Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Granskning av kommentarer

Lästid: 1 min

Jag vill inte säga att jag har nättroll men har man redan framfört sina åsikter men sedan fortsätter utan att förstå själv att det kanske räcker nu? Vad vill man åstakomma? Envägsdiskussion.

Jag njuter av att läsa mina texter och går gärna tillbaka och letar fel. Jag tror att vissa gör det också med sina egna kommentarer. Ett bra sätt att veta det är att gömma några kommentarer. Jag har inte radera något, inte heller censurerat och inte blockerat någon. Men det tog inte långt tid…

Hela min helg har blivit förstörd. Jag har läst ALLA kommentarer eftersom jag kunde inte låta bli. Jag tar till mig allt. Gjort är gjort och vi kör så från nu.

Något bra som jag försökte skapa har istället vänt till något helt annat. Att bli kallad för korrupt och att jag skulle använda svågerpolitik i min tävling. Nej det är inte kul.

Ingenting blev som jag hade tänkt mig. Jag har varit öppen med allting, försökt beskriva och redovisa, försökt hitta den bästa lösningen…försöker och försöker. Hur jag än gör så kommer vissa vrida och vända på allting.

Från och med idag vill jag granska alla mina kommentarer innan det publiceras. Är det också fel?

  

 
Uppdatering 16/3-2015 kl.14:55: jag tagit bort spärren.

#blogg100-28

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Granskning av kommentarer

 1. Hej !
  Som din vän sa till dig häromdagen : du skriver inte bra. Det är inte stavningen som är värst men formuleringen. Många fattar kanske allt, men inte alla och då blir det lätt med ett missförstånd.
  Jag har själv läst kommentarer om tävlingen och när du skriver ” min svärmor fick välja en vinnare ” kanske inte alla förstår att det är inte hon som bestämmer utan hon enbart bidrog med en röst för utse en vinnaren.
  Men sen är det känt att det finns alltid en “haters” i alla kategori, oavsett hur mkt man förklarar och försöker…just därför tycker jag att du inte ska ta för allvarlig. Om det är EN persons åsikt tycker jag att du ska strunta i den, men däremot om det är majoritet som tycker samma sak då kanske man ska ställa sig själv lite frågor.

  1. Ibland skriver jag som jag vill utan att tänka så mycket men har alltid redigerat i efterhand. Oftast försöker jag formulera mig och det blir kanske inte alltid rätt. Alla kan inte läsa mina tänkar, särskilt när man inte känner mig. Ibland blir det bara skit och som det här med svärmor. Hon har bidragit ja.

   Tyvärr måste jag också lära mig ignorera vissa kommentarer. Jag har bara bloggat ett år. Jag lär mig. Jag är i alla fall tacksam att jag har mina läsare. Hoppas ni hänger kvar och med mig.

   Alla åsikter är välkomna bara man vet själv vart gränser går.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge