Jag vill inte säga att jag har nättroll men har man redan framfört sina åsikter men sedan fortsätter utan att förstå själv att det kanske räcker nu? Vad vill man åstakomma? Envägsdiskussion.

Jag njuter av att läsa mina texter och går gärna tillbaka och letar fel. Jag tror att vissa gör det också med sina egna kommentarer. Ett bra sätt att veta det är att gömma några kommentarer. Jag har inte radera något, inte heller censurerat och inte blockerat någon. Men det tog inte långt tid…

Hela min helg har blivit förstörd. Jag har läst ALLA kommentarer eftersom jag kunde inte låta bli. Jag tar till mig allt. Gjort är gjort och vi kör så från nu.

Något bra som jag försökte skapa har istället vänt till något helt annat. Att bli kallad för korrupt och att jag skulle använda svågerpolitik i min tävling. Nej det är inte kul.

Ingenting blev som jag hade tänkt mig. Jag har varit öppen med allting, försökt beskriva och redovisa, försökt hitta den bästa lösningen…försöker och försöker. Hur jag än gör så kommer vissa vrida och vända på allting.

Från och med idag vill jag granska alla mina kommentarer innan det publiceras. Är det också fel?

  

 
Uppdatering 16/3-2015 kl.14:55: jag tagit bort spärren.

#blogg100-28