Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gott Nytt År 2018

Lästid: 1 min

Lite mindre än 2tim kvar och jag droppar in här i bloggen och önskar alla er GOTT NYTT ÅR!

Jag säger som många thai… hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse och hoppas att 2018 kommer bli ett lycklig år för både hälsan, välfärden, pengar och kärlekslivet. All in one alltså. Vem vill inte ha allt detta.

Personligen VILL jag utvecklats mer i karriären men jag är ju egenföretagare så företaget skall fortsätta gå framåt. Sedan kan jag alltid hoppas på att jag ska bli miljonär men ja, vi alla vet ju att det är bara tur i spel.

Ikväll har Måns och Dr.J stått i köket och både gjort cocktails och maten. Allting har varit i sista minuten och de gör ju allting från grunden men ju väntar vi på efterrätten som är crepes susette så Måns står och steker pannkakor som skall flamberas senaste. Just det… Måns har sabreras för första gången!

Vi har ätit “Nyårsmackan” som var stekta oxfilé med chèvre on toast. Sedan följdes det av oxfilémedaljong med bakad sötpotatis och bea-sås. Å så några goda cocktails och kan säga att Juicy fruit är en nyfavorit med passionsfrukt, butterscotchlikör och vaniljvodka. Champagne cobbs är också bra.

Så nu kära vänner ska vi fortsätta med vårt. Vi ses igen imorn och hoppas att ni får en fin slut och start på det nya året!

Kvällens drinkmeny 🙂

GOTT NYTT ÅR 2018

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Gott Nytt År 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge