Lite mindre än 2tim kvar och jag droppar in här i bloggen och önskar alla er GOTT NYTT ÅR!

Jag säger som många thai… hoppas alla dina önskningar går i uppfyllelse och hoppas att 2018 kommer bli ett lycklig år för både hälsan, välfärden, pengar och kärlekslivet. All in one alltså. Vem vill inte ha allt detta.

Personligen VILL jag utvecklats mer i karriären men jag är ju egenföretagare så företaget skall fortsätta gå framåt. Sedan kan jag alltid hoppas på att jag ska bli miljonär men ja, vi alla vet ju att det är bara tur i spel.

Ikväll har Måns och Dr.J stått i köket och både gjort cocktails och maten. Allting har varit i sista minuten och de gör ju allting från grunden men ju väntar vi på efterrätten som är crepes susette så Måns står och steker pannkakor som skall flamberas senaste. Just det… Måns har sabreras för första gången!

Vi har ätit ”Nyårsmackan” som var stekta oxfilé med chèvre on toast. Sedan följdes det av oxfilémedaljong med bakad sötpotatis och bea-sås. Å så några goda cocktails och kan säga att Juicy fruit är en nyfavorit med passionsfrukt, butterscotchlikör och vaniljvodka. Champagne cobbs är också bra.

Så nu kära vänner ska vi fortsätta med vårt. Vi ses igen imorn och hoppas att ni får en fin slut och start på det nya året!

Kvällens drinkmeny 🙂GOTT NYTT ÅR 2018