Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gott nytt år 2016!

Lästid: 1 min

Inte försent att säga GOTT NYTT ÅR till er hoppas jag och enl. bloggstatistiken så var ni lika upptagna igår. 

Och mina vänner… jag har inte ringt någon vid 12-slaget för det brukar vara hopplöst att komma fram men ni vet att jag tänker på er och önskar ALLA er ett gott nytt år!

Jag hade som sagt fullt upp igår då Tilda var jättemamnig och vi skulle handla, sedan preppade jag en 3-rätter nyårsmeny i några timmar och ja…fullt upp så det blev inget blogginlägg men idag kommer det ett och annat och inte  minst om nyårsmaten 🙂

Det blir en vilodag idag för oss här även Tilda har bestämt att vi ska köpa blåsbubblor och ballonger. Min förkylningshosta vill inte släppa och halsen är sårlig plus blodiga slem och snor jaja. Försökte hålla mig borta från att vara för nära våra gäster igår. Det var senare på kvällen och natt hostan blev värre…sedan sover jag inte mycket på nätterna så förkylningen har väl försämrat… och så brann det i grannhuset inatt så nu ligger jag klarvaken! 

Men GOTT NYTT ÅR på er och GOD FORTSÄTTNING!

  

Våra gäster PåSmällen-Emma med familj..Jair & Lucas 🙂

Print Friendly, PDF & Email

3 kommentarer om “Gott nytt år 2016!

 1. Gott nytt år Sirre!!

 2. Emma - På Smällen igen! skriver:

  Tack för en underbar kväll med godaste maten! Det var riktig gourmetmat vi fick! Jair sa “Jag ska aldrig glömma Siranees mat” när vi var på väg hem 🙂 Kram!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge