Inte försent att säga GOTT NYTT ÅR till er hoppas jag och enl. bloggstatistiken så var ni lika upptagna igår. 

Och mina vänner… jag har inte ringt någon vid 12-slaget för det brukar vara hopplöst att komma fram men ni vet att jag tänker på er och önskar ALLA er ett gott nytt år!

Jag hade som sagt fullt upp igår då Tilda var jättemamnig och vi skulle handla, sedan preppade jag en 3-rätter nyårsmeny i några timmar och ja…fullt upp så det blev inget blogginlägg men idag kommer det ett och annat och inte  minst om nyårsmaten 🙂

Det blir en vilodag idag för oss här även Tilda har bestämt att vi ska köpa blåsbubblor och ballonger. Min förkylningshosta vill inte släppa och halsen är sårlig plus blodiga slem och snor jaja. Försökte hålla mig borta från att vara för nära våra gäster igår. Det var senare på kvällen och natt hostan blev värre…sedan sover jag inte mycket på nätterna så förkylningen har väl försämrat… och så brann det i grannhuset inatt så nu ligger jag klarvaken! 

Men GOTT NYTT ÅR på er och GOD FORTSÄTTNING!

  

Våra gäster PåSmällen-Emma med familj..Jair & Lucas 🙂