Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Göteborgsvarvet & #finnfrode tävling

Lästid: 1 min

På lördag är det Göteborgsvarvet! Måns ska springa halv-maran för första gången och med sitt jobb Oj oj joj! Han har inte tränat så värst mycket men lite grann på gymmet i Thailand och ut 1 timme då å då å sprungit runt stan. Nu har hans kollegor även bettat på honom hahaha.

En annan kul grej som man kan göra om man ändå ska ut i friska luften å heja på löparna, man kan hålla utkikt efter löparen nr. 50000, ta bild och tagga #FinnFrode på Instagram. Det är en tävling som Radisson Blu Riverside Hotel hittat på. Lite kul tycker jag 🙂

Så ser Frode ut, se mer info på Radisson Blu Riverside Hotels FB-sida!

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge