Ingen göteborgare missade en av världens största halv-marathon… 

Måns sprang för 4:e året i rad och i år sprang han 1:48:02 och de andra åren sprang han mellan 1:52 och 1:56. Så det var lite bättre. 

Måns föräldrar kom från Halmstad och bodde en natt på Radisson Blu. Vi fick även besök från Mora. Måns höggravida syster kom med hennes man Dr.J och han sprang varvet för första gången. Det gick ganska bra för honom med. 


Här fick min thaigranne Montree bild på Måns när han var på Eriksberg. 


Montree hade väntat på Måns i 25 min, blev kissnödig och gick iväg. Tur att han kom precis då Måns sprang förbi och fick en bra bild 🙂

Tilda var fotografen och gick med farmor i bakgrunden. Prim åkte i den nya bärselen OMNI från Najell som jag vann från ett babyevent.


Tilda ”sprang” också Mini-varvet för 3:e gången. Hon pratade så mycket om detta att hon skulle springa men väl på plats så gick det knappast att få henne att gå ett steg. Hon blev extra blyg men ska hon ha en medalj så fick hon gå hand i hand med mig hela varvet medan andra barn sprang om oss. 


Medan vi väntade på löparkillarna satt vi och lunchade på Spisa i Linné.


Sen blev det en drink på Radisson och middag. Det var ett skämt att få något bord för 8 vuxna och 4 barn så hotellbaren med live pianomusik var ju inte heller fel det.


Min Black Angus medium-rare…

Nästa morgon åt vi frukost på hotellet och det var ju bra med Asian Corner. Dock fanns det bara Cup Noodle, buljong, kokt ris och en sås-bar, 


Jag var kreativ hehe. Jag saknade lite gräslök men detta såg väl inte fel ut haha! Man går ta vad man hittar 🙂

Sen blev det shopping på stan. Måns och Dr.J tog med barnen till Slottskogen och kollade på djur. Jag fick 5tim på stan och gick 8,5 mil! Räknaren måste har räknat fel men det var mer troligt om det var för hela helgen 🙂