[Nu är vi framme i Havanna och hunnit med en hel del. Köpte 1 tim wi-fi så jag skulle kunna posta blogginlägget och ladda ner en karta]

Resan med tåget från Göteborg med Öresundtåg gick smidigt trots att vi såg ut som packåsnor… och jag hade min feta ryggsäck på ryggen också.

Allt detta på bilden kom med. Tilda får ha min blå-gråa kabinväska som hon packade ner alla sina saker i. Vi andra delar den lila resväskan där det bara är kläder och Måns bauta springaskor. Den svarta är allt möjligt i t ex 1 1/2paket byxblöjor, skor, 7 olika solskydd, alla toalettsaker, necessärer, medicinväskan (den ska jag flytta till ryggsäcken sen), och mycket mer. Det känns som att vi kommer ha gott om platser att fylla resväskan med cigarrer om vi skulle vilja köpa och sälja vidare haha!

Det såg inte mycket ut men tillräckligt mycket och så mycket vi kunde ta med i händer och på ryggen vill säga. Sedan är Tilda såå himla lat och vägrar gå. Hon vill vara åka vagn och andra sidan så vill Prim inte åka vagn och ska gå hela tiden. Prim har förstått att hon är på en upptäcksfärd så hon ville inte sitta stilla på tåget eller i hotellets restaurang.

Park Inn hotell

Vill inte börja säga att vi blev missnöjda med hotellet men några besvikelser var det! Men barnen blev glada när farmor och farfar dök upp på hotellet senare.

22 grader i poolen

Japp, poolen hade 22 grader i vattentemperaturen! Tilda såg fram emot detta och ville ändå badatrots att vi försökte avråda henne men hon var envis som tusan. Hon fick ta på sig sina nya badkläder och väl där vågade hon doppa halva benen. Sedan tog hon en lång varmdusch på rummet istället före middagen i hotellet restaurang.

Snigelfart i restaurangen

Kanske fel att säga att det var snigelfart men det tog långt tid att få in vad vi än beställde. Nya restauranggäster sökt upp och vi var den enda barnfamiljen i restaurangen.

Tildas mini-burger blev fel då hon fick en vuxen burgare. Det var så mycket sallad, rödlök, saltgurka, stark ost (?) och pommes plus brioche bröd. Servitören tänkte inte alls att det var ett barn som INTE skulle ha den. Jag ville skicka tillbaka men det skulle riskeras att vänta i säkert 30 min, för så långt tid tog det att få in två barnglassar.