Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gör en egen filtbollsmatta?

Lästid: 1 min

På senaste tiden har jag sett filtbollsmattor överallt i sociala medier och bloggar. De är ju fina och jag vill byta ut Tildas skumplastmatta mot något mer smakfull. 

Det företag som är mest framträdande i bloggar är Nepaldo.com men det finns Filtbollsmatta.se, Sukhi.se och Tinyroom som har från Lollipop som jag har kikat på efter lite research men Nepaldo har mest attraktiva mattor och sedan Filtbollsmatta.se där man kan även specialdesigna sin matta.

Sedan kom jag på…varför inte göra en egen matta? Hur gör man då? Filta egna filtbollar av garn? Känns lite jobbigt även man kan göra små garnbollar, lägga de i blöt och sedan torktumla så att de filtar sig. 

Köpa filtbollar? Ja de finns att köpa på Panduro, en påse med 50 bollar på 20 mm kostar 59kr. Sedan kan man köpa på Makeandcreate.se, en ask med 64 bollar kostar 98kr. 

  
Hur många behöver jag för att göra en matta på 90 cm? Jodå, jag har räknat fram att det blir ca 1350 bollar! Nej jag har inte suttit och räknat en och en men jag har räknat. 

Så för en matta med t ex filtbollar från Panduro så skulle jag behöva 50 bollar x 27 påsar om kostar 59kr/st….shit…1593kr!!! Och sedan ska jag sy ihop allting själv. 😉

Då är det lika bra att köpa en färdig filtbollsmatta från t ex Nepaldo 😂

  
Nepaldo, Light grey 90cm kostar 1495kr

Det tåls att tänkas lite…gör en själv och kan vara stolt eller köpa en…? Det är inte alls svårt med stor tålamod och så en del stålar för filtbollar.

/Ej sponsrat inlägg!

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge