Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Goodies från Universeum

Lästid: 1 min


Tilda fick en egen goodie bag, alla barnen fick det och i de så var det en Dino egg! Lägger man den i vatten i 3 dagar så kommer ägget att kläcka! I mammas goodie bag låg det ett och annat skoj även för Tilda. Jag tror att det var lite olika i våra bags för vissa saker har inte jag. Det låg 3 påsar konstsand också. Jag tänkte köpa ett 3 kg paket konstsand som skulle kosta 399kr och 25 % rabatt kunde vi få men det var inte läget att köpa “sand” nu när vi ska snart flytta.

Tilda fick leka med sanden och den är formbar men lite smulor blev det ju. Vet dock inte hur vi ska hantera sanden bäst, kommer den torka och blir stenhårda som Play doh?

Alla fick även 4 st fribiljetter till Universeum. Måns blev jätteglad och sade att nu kan han gå 4 gånger! 👊🏼

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge