Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Goodiebags från Social Media Lift event

Lästid: 1 min

Inlägget är ett tack till tjejerna Susana och Liselotte som anordnade eventet för några helger sedan på Scandic Rubinen som jag fick äran att delta. Temat var Social Media Lift. Tack till sponsorerna till innehållet i tre olika bags.

Richard Juhlin mousserande rosévin (alkoholfritt) – MRG Wines, poster “Holy Chic” – Desenio och “Hata hat” armband från Telia

Presentkort 500kr från Evelinasfoto

Proteinvatten – Nude, Sportdryck, korthållare och lypsyl – Celsius, film – Eurogamer


Block, pennor, pennvässare, strumpor, tvättduk – TGR Kungsgatan


1 månads guld medlemskap – Moderskeppet, 50% på ett köp – Caseapp, Startpaket webbkurs – Passion by Emelie, valfri Photoposter 50×70 – Framkalla, Fotobok – Smartphoto

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge