Event

Goodie stuffs – från Beauty event på Hotel Pigalle med LM Event

Det roligaste att gå på bloggevent är att komma med med lite goodies men varje gång jag har kommit hem från event som LM Event har anordnat så såg jag ut som att jag hade köpt upp hela affären. Måns brukar hojta till innan jag skulle gå hemifrån med “kom inte hem med skräp” haha! Men han och Tilda är oftast framme först och kolla i påsarna efter ätbara goodies. Den gången LM Event Linda ville ordna Vinterbloggmiddag med mig och Emma så tyckte jag redan då att det var himmelriket och dränkte i prylar haha. 

Så varför gör man bloggevent? Mycket gratis jobb och ibland noll tacksamhet men det är skoj och man svor att man ALDRIG MER ska göra om! Yeah. 

Den här gången har jag igen fått med massor hem från Beauty event som LM Event Linda & Tanja anordnade i Suite BelleHotel Pigalle. Klicka på den bilden du vill se i större format! 

Tack till alla fantastiska företag som har bidragit med produkter & vinster
Weleda SverigeRemingtonMy Bloody BoxBarebellsDermoshop, Carmex, GodDryckButik Sött & SaltNordic WellnessOslo Skin LabSnob DuckDaisy Beauty Magazine, Naturativ Sweden, BraceBandsSalong UnderbartBookBeatKalamata CosmeticsGlossyboxGrazette Of SwedenLily & RoseGlamazonTrind SverigeMessinian SpaEdgewoodGlam Of SwedeniGoEnergyGrazette HårpoddenJane KoenigTårtbitenVinga Of SwedenFireflyMyBeauty Clinic, Lucas Lexton, BubbleroomHotel PigalleRapunzel Of SwedenLR Health & BeautySundbäck Fisk & DelikatesserStudio PlåtaForever LivingPassion Of SwedenBlossom HouseDejtboxenHappy SweedsKähler Design,  BerikssonBeach HouseJelly BellyKalas DekorationerStayhardWinefinderAmakli

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge