Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Goodie stuffs – från Beauty event på Hotel Pigalle med LM Event

Lästid: 1 min
Det roligaste att gå på bloggevent är att komma med med lite goodies men varje gång jag har kommit hem från event som LM Event har anordnat så såg jag ut som att jag hade köpt upp hela affären. Måns brukar hojta till innan jag skulle gå hemifrån med “kom inte hem med skräp” haha! Men han och Tilda är oftast framme först och kolla i påsarna efter ätbara goodies. Den gången LM Event Linda ville ordna Vinterbloggmiddag med mig och Emma så tyckte jag redan då att det var himmelriket och dränkte i prylar haha. Så varför gör man bloggevent? Mycket gratis jobb och ibland noll tacksamhet men det är skoj och man svor att man ALDRIG MER ska göra om! Yeah. Den här gången har jag igen fått med massor hem från Beauty event som LM Event Linda & Tanja anordnade i Suite BelleHotel Pigalle. Klicka på den bilden du vill se i större format! Tack till alla fantastiska företag som har bidragit med produkter & vinster Amakli
Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge