Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Goodie bags @hannahmeh bloggträff

Lästid: 1 min

Oj jojj jojjj det var inga dåliga grejer! Här kommer dem!

Smart Eyes & Danny Saucedo Collection (solglasögon)
IMG_5178.JPGFinns i flera modellerIMG_5291.JPGNågra av oss fick även 100% rabatt direkt av marknadschefen. Jag tror att jag behöver gå kolla min syn och det är kanon om jag kan få hjälp med att hitta ett par glasögon. Det blir en utmaning för Smart Eyes tror jag… för jag har ju inte mycket näsben som håller upp, inte ens solglasögon. Skitjobbigt! IMG_5292.JPG

The Body Shop Nordstan

IMG_5288.JPGOops lite överexponerad bild hehe sorry! IMG_5289.JPG

Jollyroom
En maffig goodie bag fullt med saker. Denna goodie bag har jag redan fått på VIP-dag när Jollyroom hade på morsdag…så vet ni vad? Håll utsik efter tävling/utlottning på min INSTAGRAM vetja! Snart kommer ett och annat upp!
IMG_5286.JPG

Övriga sponsorer
IMG_5287.JPG
Libresse: bindor, tamponger, fina fodral till trosskydd/ bindor och även lite tester på bindor till nyblivna mammor.

Mam: bitringar till alla bebisar från 6 mån

Weleda: testprodukter från deras “White mallow” serien. Det var blöjkrämer men funkar också som en bröstvårtskräm som skall hjälpa till när det blir sårigt.

Ella’s Kitchen: mellis till barnen och även deras nyhet Puffits som är majspuffar med smak av hallon och vanlij samt ost och tomat. Tilda har typ förätit sig på de för vi hade flera lådor Puffits hemma 😛

Sb12: Sb12 bidrog med en munskölj samt tuggummi som ska hjälpa att hålla borta dålig andedräkt i 12 timmar!

Mat & dryck
AloeveraDrycken jättegod med 50% druvjuice och aloe vera gelébitar

Osthyveln sponsrade med tre stycken urgoda hårdostar.
Hannahs svärmor bidrog med söta å goda mini cupcakes!

Sponsorer för utlottningar
IMG_5214.JPG

Babybjörn: bärsele Carrier One

Storken Eriksberg: skötväska från SkipHop, den var stor och praktisk med många fack.

BoobDesign: amningskuddar som man kan tvätta och återanvända.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Goodie bags @hannahmeh bloggträff

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge