Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Godnatt i stugan

Lästid: 1 min

Trött, trött och trött! Trött av att åka bil men vi kom fram tillslut. Vi är nu i Funäsdalen, i stugan som Måns familj har haft sedan hans mormors tid.

Idag väckte Tilda mig 7:30 och det var bra för vi skulle upp å åka hit efter att nu gjorde ett stopp i Mora och övernattade hos Tildas faster Maria. Vi åkte vid 10:30 och kom fram 14:30 så det var bra att vi för engångsskull kom fram när det fortfarande var ljust ute. Annars bläcksvart.

Ikväll brassade jag käk och det blev baconlindad fläskfilé med rostade rotfrukter och champinjonsås. En rätt så retro-rätt. Tyvärr inga bilder.


Det var inte längesen Tilda somnade men här ska jag och hon dela säng. Funkar det inte så slaggar jag thaistyle på madrassen på golvet.

Ikväll är vi 6 vuxna och Tilda å imorn kommer 4 till plus Tildas kusin Philip. Det finns 4 sovrum i stugan och ett friggebod. Får se hur detta går.

Godnatt gott folk!

image

 

Tilda sover nu gott i 90cm våningssäng och det är -10 grader ute, bättre än -30 som det var nåt år sedan.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge