Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Godnatt från Sthlm!

Lästid: 1 min

Jepp nu är vi i Stockholm…eller ja Tumba för att vara exakt. Vi bara packade, slängde sopor och satte oss i bilen. Så spontana är ni. 

Jag vaknade kl.5 men vi kom inte iväg förrän 12:30. Vi tog en 30 min pause i Nyköping och satt i bilkö i Södertälje men vi kom ändå fram kl.18. Under bilfärden kille jag in kryssningar men någon spontan kryssning blev det inte för vi satt i bilkön och det skulle vara så hela vägen till Stockholm kändes det som. Dagkryssning kollade jag också på men det är inte så lockande att hinna med båten som avgår 7:45 och hemma igen säkert kl.20. 

Det blev inger heller något blogginlägg som jag hade tänkt mig, att jag skulle passa på blogga men i stället blev det att svara mail efter mail. Nu blir det att planera vad vi ska hitta på imorn. På söndag kommer mina föräldrar hem från Thailand på morgonen och vi ska på musikalcirkus med Babblarna på Cirkus Scott! 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge