Jepp nu är vi i Stockholm…eller ja Tumba för att vara exakt. Vi bara packade, slängde sopor och satte oss i bilen. Så spontana är ni. 

Jag vaknade kl.5 men vi kom inte iväg förrän 12:30. Vi tog en 30 min pause i Nyköping och satt i bilkö i Södertälje men vi kom ändå fram kl.18. Under bilfärden kille jag in kryssningar men någon spontan kryssning blev det inte för vi satt i bilkön och det skulle vara så hela vägen till Stockholm kändes det som. Dagkryssning kollade jag också på men det är inte så lockande att hinna med båten som avgår 7:45 och hemma igen säkert kl.20. 

Det blev inger heller något blogginlägg som jag hade tänkt mig, att jag skulle passa på blogga men i stället blev det att svara mail efter mail. Nu blir det att planera vad vi ska hitta på imorn. På söndag kommer mina föräldrar hem från Thailand på morgonen och vi ska på musikalcirkus med Babblarna på Cirkus Scott!