Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

God Jul! 

Lästid: 1 min

God Jul gott folk!  Hoppas ni får julklappar som ni önskar er. Måns och jag har faktiskt INGENTING till varandra! Alltså verkligen ingenting. Tilda har fått mest.

 

Här hemma hos Tildas mormor har vi inga strikta traditioner och särskilt nu när vi inte har huset fullt med småbarn som vi hade när jag var tonåring och fick vara lektant och barnvakt när våra vänner med familj hängde hos oss flera jul i rad.

  
Tilda fick öppna några julklappar och favoriten var såklart en äkta Disney Elsa-docka som mormors köpte från Thailand och pluppar från farmor som hon har suttit och lekt med mormor och pappa länge och vägrade äta frukost. När jag sa att hon skulle få öppna några julklappar så släppte hon vällingflaskan bumms!

Här skiner solen! Om ett tag ska vi gå ut en sväng. Det blir bara vi och Tildas morfar som ska äta julmat då mormor jobbar på ålderdomshemmet. Gamlingarna ska också få fira jul 😊

   
 Hoppas det inte är “onda docka” såsom hon Elsa tittar… 😝

  

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge