Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Glutenfria våfflor bläää 

Lästid: 1 min

Våfflor till frukost! 

Vi brukar blanda våffelsmet själva men denna produkt fick vi med från Testagram i mars. Det är bra att det finns produkter för glutenintoleranta men för oss som inte är det tyckte vi att just denna Glutenfria Våfflor var bläää. Gluten är ju det som gör brödet, att  det blir luftig och god. Utan gluten blir det bara kompakt. 

Jag är ingen expert på bröd eller gluten men det här var som att tugga på gårdagens våffla.

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Glutenfria våfflor bläää 

  1. Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom! skriver:

    var glad för att du tål gluten för allt smakar likadant men tyckte att denna var helt okej faktisk

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge