Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Glasspinnar!

Lästid: 1 min

Yeah jag ska börja göra lite isglassar till Tilda och hoppas att det hjälper mot tandvärken. Tand nr 9 på vänstra sidan har tittat ut lite å Tilda dreglar mer än nånsin. Hon bits och nafsar me! Som fan! Hon har fått flytande medicin som jag köpte med från Thailand och de smakade jordgubbar (sockerfri). Hon kommer då och då med den lilla medicinflaskan och lägger den i min hand…vill ha medicin… Vi har en liten med-junky här hmm…

 

Måns fick detta som present för 1 år sedan men vi har bara gjort glassar i större lass å inte tänkt på att göra som glasspinnar. Men nu så… Det kom med en receptbok med fina bilder men jag har lite idéer typ göra glassar med thaismaker eller i alla fall så som jag växte upp med t ex kokosglass med svartbönor. Låter weird men det är supergott!

20140507-182955.jpg

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge