Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Glassfika och ny bekantskap 

Lästid: 1 min

Idag har jag varit en sväng på Rosenkaféet i Trädgårdsförening. Ta en titt där om du inte har gjort det. Jag hade inte varit där innan och bara hängt mest på lekplatsen där och på Grillstugan. Här hade jag ett spännande möte med Jessica som är fotograf på Oh Honey Photography. Vi träffades på en nätverkkväll och hon tog steget att höra av sig. Det är superkul att träffa nya härliga människor! Vi har spännande samarbete ihop som kan boosta båda parter och våra bloggar 🙂 

Det blev glass och mycket prat om. Det härlig är att vi är lika gamla och gillar teknik hehe


Nu ligger jag på soffan och jäser medan jag tittar på Tilda och Prim bråkar. Det vanliga. 

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge