Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Glass-koma

Lästid: 1 min

wpid-PhotoGrid_1389109588046.jpg

Efter att vi hade varit och bokat tid hos Tandläkaren så åkte vi över floden, hoppade på BTS Skytrain till Siam. Där strosade vi på Paragon, Siam Center och Discovery Center.

Måns ville gå till Swensens å äta glass trots att det fanns hur många glassbarer å andra ställen som hade sweets. Vi hittade en Swensens på Paragon men den låg lite dumt och för mycket ljud å massa folk som passerade förbi så nej… Vi gick över till Siam Center och där var det ett jippo med Magnum glass å det var lite thai superstars och massa pressfolk som gick runt med presskort och kameror. Jag såg en thaikändis som jag i alla fall kände igen och snygg också hehe… Måns tyckte såklart att killen var ful 😛 Det blev ingen glass här och inte på Discovery så vi gick till MBK där jag kom ihåg att var Swensens låg.

wpid-IMG_20140107_190609-1.jpg

Min glass är den höga bägare med extra fudge hehehe. Vi satt på en soffa och Tilda gjorde volter och slängde sig mellan oss. Att hon blev så pigg efter medicinen! Notan gick på 310 Baht!

Igår var 1kr = 5.10 Baht! Wooohooo…. Å dumt av oss att växlade hemifrån och förlorade lite över 1000kr!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge