Hann inte blogga nåt igår för vi hade fullt upp trots att vi hade inte alls några Midsommarplaner i år. Vi brukar ju vara Halmstad och får Måns föräldras hus för oss själva då Måns mamma pappa är alltid på midsommarfest i Småland. Alla andra åren har vi haft vänner och ibland vänners vänner hos oss. Måns och jag har alltid fixat maten å allt och festen kunde vara från en lugn middag till vilda dans på morgonen. Oftast så var det sista minutens grej, att folk hörde av sig några dagar innan å undrade vad som skulle hända på Midsommar. Oftast blev svaret – inte mycket. Å så drog vi igång en fest å alla blev mätta och glada. Inte i år. Ingen hörde av sig. Alla hade sitt. Inga inbjudningar heller. änkte först att vi skulle dra till Malmö å fira Midsommar med våra vänner men jag började kolla hotell å sedan…nää. Vi stannade kvar i Göteborg.

image

Vi gick upp kl.10! Jag ville att vi skulle till Kättilsröd 4H-gård i Västra Tuve som jag fick tips om av andra mammor. Vi kom dit vid 12 och det var redan mycket folk. Jag kan inte minnas senast jag firade Midsommar tillsammans med andra så här. Om jag nånsin har gjort det. Nu gjorde vi det som familj och för Tilda.

image

På Kättilsröd gården fanns det kossor, höns, grisar, får och hästar. Det var gratis inträde men allt annat kostade så att de kan driva gården. Vi mötte upp de andra mammorna och deras familj som vi känner å tittade på dansen runt Midsommarstången och på folk.

Morotskaka

image

 

Tilda har på sig en klänning från Thailand som hon fick av mormor. Första gången hon har den.

image

image

 Ponnyledning får bli om några år… image

Passade även på testa BOB Revolution SE vagnen.

Funkade prima här på gården å plöjde genom det mesta.

Sedan fick vi en spontan inbjudan att komma över till Conny och Malin som har Anton som bara är 2 dagar äldre än Tilda. Malin träffade jag på Öppna förskolan. Det som är lite kul också är att Malin hade faktisk samma rum som jag på BB på Mölndals sjukhus. Vi löste typ av varandra haha. Så why not, vi åkte hem å ställde bilen och åkte direkt till M o C för lite matjessill å barnen fick leka av sig.

image

Anton och Tilda lekte förbluffande bra ihop. Tilda lekte ensam med Antons leksaker men plöstligt så kröp de upp på soffa å hade typ snack med varandra å kollade på tv.

image

Vi tackade sedan för oss vid 20:30 å Tilda slocknade direkt i vagnen på bussen hem. Fler playdates för Tilda tror jag!

Och otroligt nog… Inget regn! Den kom idag…

Glad Midsommar allihopa!