Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Glad Midsommar!

Lästid: 1 min

Hur firar ni Midsommar idag? 

I år är vi hemma i Göteborg men vi är bortbjudna till Johanna i Eriksberg. Vi står för förrätten och Måns vill göra Midsommarmackan enl. “80 väldig goda mackor”. Det ska bli lite Mojito också. I och med vi inte kör festen hos oss så är baren lite begränsad 🙂

Det är ingen idè att åka till Halmstad för vädret verkar vara samma dvs att det ska regna. Det hör väl till. Måns ska till Kina och jobba på måndag så det är skönt att inte flänga runt för mycket. Grannen har paxat innegården och ska ha Midsommarfest med 18 väljer så det lär vara livad. Våra barn älskar att leka på gården så det finns risk att de vill joina festen haha! 

Smäller upp en film på när Tilda & Prim lekte häromdan 🙂 

Ha en härlig Midsommar! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge