Giveaways med Svensk Fågel & ATG – vinnarna!

Lästid: 1 min

Jättekul att många ville vara med och tävla i mina två snabba Påsk-giveaways i samarbete med Svensk Fågel och ATG. 

I “kyckling tävlingen” svarade många att påsk är en tid att umgås med familj, nära och kära. Många skrev även att det är roligast med äggjakt eller ska introducera det för barnet, det är ju superskoj. Alla åren som jag har firat med Måns föräldrar och släkt så har det alltid varit “snapsglas-jakt” för oss vuxna, utan glas dvs inget snaps men jag avstår gärna snaps. 

I ATG-tävlingen svarade många att de vill resa, skänka pengar, renovera hemmet eller annat. Det är ju alltid välkommet med extra pengar så för min del skulle jag också vilja resa men också lägga undan pengar till barnen. 

Oavsett hur alla har svarat så hade alla samma chans att vinna! 🙂

Här kommer vinnarna… Jenny Kronholm och Rolf (rolfy49)!

Vinnarmail kommer till er!

 
 
Tack för visat intresse och håll utkik! Nya och större tävlingar är på gång ✌🏼️speciellt för dig som har småbarn eller väntar barn 🙂

/Tävlingarna anordnades i samarbete med Svensk Fågel & #Gulapippin och ATG & Harry Boy

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge