Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Giveaways med Svensk Fågel & ATG – vinnarna!

Lästid: 1 min

Jättekul att många ville vara med och tävla i mina två snabba Påsk-giveaways i samarbete med Svensk Fågel och ATG. 

I “kyckling tävlingen” svarade många att påsk är en tid att umgås med familj, nära och kära. Många skrev även att det är roligast med äggjakt eller ska introducera det för barnet, det är ju superskoj. Alla åren som jag har firat med Måns föräldrar och släkt så har det alltid varit “snapsglas-jakt” för oss vuxna, utan glas dvs inget snaps men jag avstår gärna snaps. 

I ATG-tävlingen svarade många att de vill resa, skänka pengar, renovera hemmet eller annat. Det är ju alltid välkommet med extra pengar så för min del skulle jag också vilja resa men också lägga undan pengar till barnen. 

Oavsett hur alla har svarat så hade alla samma chans att vinna! 🙂

Här kommer vinnarna… Jenny Kronholm och Rolf (rolfy49)!

Vinnarmail kommer till er!

 
 
Tack för visat intresse och håll utkik! Nya och större tävlingar är på gång ✌🏼️speciellt för dig som har småbarn eller väntar barn 🙂

/Tävlingarna anordnades i samarbete med Svensk Fågel & #Gulapippin och ATG & Harry Boy

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge