Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Giveaway nr.3 – Vinn en personlig almanacka! 

Lästid: 1 min

Godmorgon! Nu kör vi igen! Giveaway nr.3 och den sista för i år på tredje Advent och Lucia 🙂

Vinstpotten är en personlig almanacka som du själv kan designa från personligalmanacka.se.

Allt du behöver göra är att lämna en kommentar genom att 
berätta något kul eller något du ser fram emot år 2016!

Följ @Thaimorsan och @personligaalmanacka på Instagram, har du inte instagram FÖLJ PÅ FACEBOOK

Tävlingen pågår den här gången i bloggen och Instagram, EN VINNARE!

Sista dag att tävla: Onsdag 16/12 kl.20
Vinnaren presenteras i bloggen. Inget vinnarmail så håll utkik!

Vill du se hur mina almanackor ser ut, klicka här!

IMG_2601
(Tävlingen anordnas i samarbete med Personligaalmanacka.se)

Print Friendly, PDF & Email

22 kommentarer om “Giveaway nr.3 – Vinn en personlig almanacka! 

 1. Följer självklart er båda på instagram!
  Jag ser fram emot ett år med något bättre förutsättningar än 2015, sen längtar jag så till vår första resa med barnen i sommar som kommer bära av till Turkiet där Kia ska återförenas med sin pappa för första gången på 21år 🙂

 2. Följer på instagram!
  Det jag ser fram emot mest just nu är sommaren! Men förhoppningsvis även en lägenhetsrenovering i vår 🙂

 3. Jag har faktiskt inga planer för år 2016, så det är svårt att veta vad som kommer att ske under 2016. Jag hoppas i alla fall att jag kommer hitta ett jobb där jag kan jobba i flera år 🙂

 4. Jag följer på Facebook (Marie Sjöström) Jag ser fram emot att min dotter ska lära sej massa nya saker och lära sej prata mer. Ser även fram emot att hon förhoppningsvis blir blöjfri. Ser fram emot att hitta på saker med min familj.

 5. Jag ser fram emot att få börja tävla med min ponny igen. Han har varit halt under hela oktober, november och december och jag har därav inte kunnat rida något. Missade säsongens sista tävlingar och längtar ihjäl mig tills det börjar igen så jag får vara med 😀

 6. Jag skulle gärna vilja vinna en sån almanacka för att hålla ordning på mitt liv. Jag ser fram emot att det ska bli en riktig vinter med massa snö (bor i Norrland så det är väl inte alltför långt borta hoppas jag). Jag älskar snön och att vara ute på kvällen, när det snöar riktigt mycket är så härligt för jag känner mig så glad och levande när jag kommer in. Och att då dricka en kopp varm choklad med vispgrädde gör mig lycklig i själen <3

 7. Självklart följer jag er båda!!!
  2016 är året jag ska bli mamma för första gången 🙂 och jag längtar så mycket efter vår dotter! Därför hade en almanacka varit så bra att ha så jag har koll på BVC tider och allt det där 🙂 för övrigt vill jag tacka för en super blogg!!! Kram

 8. Följer er båda på instagram.
  2016 kommer bli det häftigaste året i mitt liv då vi väntar vårt första barn i april! <3

 9. Hej! Ngt roligt med 2016:
  Jag ska ändra riktning i livet. Iaf då det kommer till jobb. Så 2016 är det år då jag sätter mig i skolbänken och börjar plugga 🙂 måste först läsa in matten sedan hoppas jag på att komma in på en utbildning till hösten. Så jag har ett spännande år framför mig med mkt utmaningar… Spännande och lite läskigt 🙂
  Följer på Instagram under namnet @sara_bengtssons
  Ha en bra dag 🙂

 10. Att förhoppningsvis få sola och få mig en gyllenbrun hy. att njuta av den tropiska värmen under sommarn i nordligaste delen av Sverige. Att få spendera tid med mina nära och kära. Att få mig ett bra år helt enkelt

 11. Jag skulle vilja vinna almanackan till en kompis. I början av 2016 åker vi förmodligen på semester till Thailand och när vi kommer tillbaka flyttar vi förhoppningvis till Bern. Min dotters mormor från thailand kommer och hälsar på i sommar. Och en roadtrip på island är inplanerat till sommaren. På hösten fyller min dotter 1 år och jag och min man ska gifta oss IGEN på vår 10 år jubileum som gifta. På vinter har vi ingenting planerat för att vi ogillar vintern hihi…

 12. Följer båda på instagram @Mammaslovely.

  En almenacka att planera in det nya året är ett måste när man som småbarnsmor glömmer små saker i vardagen. Men även behöver jag den då något stort kan ske till sommaren, vi har inte gått ut med det men det blir förmodligen bröllop! Så mycket ska planeras och jag skulle bli oerhört glad om jag fick skriva in mina planer i en sån underbar och personlig almanacka som ger mig motivation och lycka! 😉

 13. Ny start betyder 2016 för mig!
  Ser fram emot att lägga saker bakom mig och ta nya friska och starka tag.

 14. Hej! Denna vinst vore underbart att vinna!
  Jag ser framemot 2016 med glädje! Jag hoppas få bli helt frisk och hitta ett jobb!
  Först ska vi börja året med en fjällenresa som barnen längtat efter i flera år! Bara det är ju helt fantastiskt!
  Sen får vi ta året som det kommer! Men det vore himla kul att skriva upp lite saker och planera i denna almanacka!
  Följer både dig och personlig almanacka sen tidigare på Facebook ! 🙂

 15. Inför år 2016 hoppas jag på ett bra mycket bättre år än vad 2015 gav mig (känslomässigt), hoppas även på ett tredje barn <3
  Följer dig på facebook /Angelica Broman

 16. Jag ser mycket fram emot att hela familjen ska åka till Gran Canaria i mars. Det ska bli L J U V L I G T. Det är så efterlängtat med sol och värme att jag knappt minns hur det känns.

  Sedan ser jag också fram emot (samtidigt som jag våndas inför det) att dottern ska börja förskolan i januari. Det känns jättejobbigt på ett sätt, men jag tror att hon behöver det. Men egentligen vill jag bara stanna tiden… men det går ju inte. Gillar båda på instagram, sockerbeta heter jag <3

 17. Åh super rolig tävling! Klart att jag är med, följer på insta under namnet cassiieeolsen.
  Något som jag verkligen ser fram emot 2016 är att ta studenten, är super taggad!
  Därför hade det varit bra att kunna skriva ner allt i en inspirerande snygg almanacka.

  Btw Love your blog!

 18. Det första som kommer hända 2016 är ultraljudet i januari. Ser såå fram emot att se vad som finns i magen. 🙂 sen det största jag ser framemot är då bebisen som kommer! Skulle nog behöva en almanacka då det lär vara en del att hålla koll på. Och med tanke på att de är första barnet så kan den ju underlätta en hel del :p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge