Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Giveaway-loop! 

Lästid: 1 min

Har du INSTAGRAM? Då vill DU inte missa din chans att vinna grymma priser! En barnbilstol? Bärsele? Åkpåse? Amningskudde? Alltså…drömvinster för en barnfamilj eller om ni väntar barn! 

Nu har mitt gäng slitit i ett par veckor för att få ihop super vinster! Vi har 15 företag som vill vara med och vi har delat upp alla grymma vinster till 3 paket! 

Så detta vill DU absolut inte missa! Tävla gör du lätt på din Instagram! 

Kika in hos mig @thaimorsan för mer info! 

Se vår coola video (1 min) och vilka vinster du kan vinna! Se smakprov här

View this post on Instagram

AVSLUTAD! Vinnarna presenteras inom kort! 🌸Giveawayloop värde 22.198kr 🌸 Vet ni vad? Det är dags för årets bästa Give-Away-Loop! Vill du vinna det du ser i videon? Det enda du behöver göra är: – Följa alla i listan nedan – Ge en kort motivering varför just DU ska bli en av våra 3 vinnare! – Tagga 3 vänner som du tror skulle vilja vara med För större chans att vinna så kan du tävla under alla Instagramkonton (ej hos företag) – kom bara ihåg att tagga 3 nya vänner varje gång! Tävlingen avslutas 2/5 kl 23.59 ✨ Kör hårt och lycka till! @Maggiemars.se @amvina_se @voksi_official @lecharlwatches @mamsenmini @bbhugme @drbrowns_se @fargformsweden @bebbelulu @miniroom.se @liberosverige @matpunktse @missglamorous.se @najell_official @axkid @mathildaal @mamma.linn @treblirfyra @paulinabac @thaimorsan @pasmallen.nu @sofiawerlin.se @goteborgsmamman.se @emilialarssonn @sandrasinspiration

A post shared by Siranee (@thaimorsan) on

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge