Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Giveaway 2 – Uppesittarkväll kit med ATG

Lästid: 1 min

Dags för GIVEAWAY nr.2! 

Allt du behöver göra är att kommentera ditt svar:
Om du vinner stort på Harry, vad skulle du göra med pengarna?

Tävlingen avslutas LÖRDAG 12 dec kl.21. Lycka till! 
Vinnaren presenteras i bloggen. Vinsten skickas ut den 17 dec till den lyckliga vinnaren. 

  

EN av er kan vinna ett mysigt kit till uppesittarkväll som innehåller:
Presentcheckar på ATG som du kan köpa en Harry Boy för!
Pepparkakor
Pepparkaksform
Tomteluva
Chokladpraliner
Julmust
Tomteskum
Ljus

Värde på kitet är ca. 300kr och detta är i samarbete med ATG. 

/ I samarbete med ATG

Print Friendly, PDF & Email

31 kommentarer om “Giveaway 2 – Uppesittarkväll kit med ATG

 1. Hej Thaimorsan!! 🙂
  Om just jag vann riktigt stort på Harry, ja då skulle jag sätta in en varsin rejäl slant på mina 3 barns bankkonton sedan skulle jag beställa en långresa och bjuda med mina barn och vänner och släkt som vill följa med och vi skulle njuta av livets goda tillsammans i solvärme och bad och god mat och umgås och få härliga minnen tillsammans , och smida planer för vad som skall göras med resten av pengarna, 🙂 (det blir nog ett litet konditori som jag alltid drömt om , ett sådant med hembakat bröd och spetsgardiner och antika möbler och udda koppar och massor med tända ljus och lite tingel tangel, där skulle jag må askalasbra och bara ha det gött )
  ja jag vet de flesta skulle kanske köpa ett stort slott i ett varmt land och bara fila på naglarna i resten av sitt liv , men inte jag. 😉

 2. Om jag hade turen att vinna stort på Harry skulle jag betala av alla lån! Spara pengar på alla 4 barnens konton så dom kan ta körkort/resa/handpenning till lägenhet. Sen skulle jag och familjen resa! Oj va vi skulle resa. Maken skulle få en ekonomisk knuff igång med sin firma och jag skulle vara ledig mer och bara rå om min familj!!

 3. Jag och min man skulle jobba mindre, för att ha mer tid till det viktigaste vi har – barnen !
  Hade åkt i väg på en resa och bara ägna oss åt varandra ❤️

 4. Om just jag skulle vinna stort på Harry skulle pengarna gå åt att bygga vårat drömhus i hemlandet och köpa lägenhet här i Sverige 🙂

 5. Om jag vinner stort skulle jag dela lite pengar till nära o kära. Med resten av pengarna skulle jag resa och samtidig i varje land jag besöker göra volontär arbete! Vinner jag kiten väljer jag att skänka till en vän som bor i Sverige. Hon hade lovat att skicka lite barnböcker till mig som bor i Schweiz.

 6. Om jag vinner stort skulle jag betala av lån, spara till barnen, resa till Maldiverna och börja bygga på vårt drömhus

 7. Jag kan ju vara ego och köpa en massa kamerasaker men det är roligare att dela med sig. En solresa med familjen kanske och en slant till någon välgörenhetsorganisation skulle det nog bli. Och kanske ett kameraobjektiv… 😉

 8. Om jag skulle vinna stort skulle jag först betala av bolånet. Sen gå ner i arbetstid och unna mig allt från lyxiga utemiddagar till nya mjuka sängkläder. Jag skulle också ge en del pengar till familjen och vara extra generös mot alla vänner

 9. Hej jag skulle skänka penger till barncancer fonden först och stötta drabbade barn och deras familjer, och komma närmare vår dröm om att utrota barncancer. Jag jobbar på ett barncanet avd.
  Sen skulle jag går ner i tjänsten och tillbringa mycket tid med mina egna barn !

 10. Detta låter kanske tok tråkigt men om jag skulle vinna en massa pengar så skulle jag först och främst se till att vi blev skuldfri. Tänk att bara gå till banken, och betala av huslånet! Wow vilken dröm. Sedan skulle vi nog resa litegrann. Har några ställen jag gärna vill besöka ( Skottland/Irland, Island, Hawaii mm…).

 11. Om jag skulle vinna en storvinst så skulle jag självklart bjuda med min älskling på en resa. Det behöver vi då vi jobbar mycket och är ifrån varandra hela veckan. Sen skulle jag såklart spara till mitt absoluta drömhus som jag önskar jag att jag en dag har råd till. Efter att ha levt som student i 3,5 år och äntligen kommit ut till arbetslivet så har jag fortfarande inte vågat lyxa på sådär som man kanske kan unna sig. Lånet ska börjas betalas av snart, och det är en stor grej som jag bär på och som jag bara vill bli av med.

  Kram och tack för en mysig blogg! 🙂

 12. Om jag vann stor skulle jag betala av lånen vi har och bygga ett nytt hus. Min dröm är att bygga ett nytt fint fräscht hus och kunna vara med och bestämma hur det ska se ut. En slant på dotterns konto skulle det bli också så hon har till körkort.

 13. Om jag skulle ha turen att vinna stort på ATG skulle jag dela med mig till min mamma, min mormor och mina tre fina barn. Alla de har gjort så otroligt mycket för mig genom att finnas till. Jag skulle också resa lite och köpa nya möbler 🙂

 14. Gud vilken svår fråga, beror ju helt på huuur mycket pengar det handlar om. Men om de skulle vara massor då.. Skulle nog betalat av lite lån på banken först. Det hade varit sjukt skönt att bli av med. Sen hade jag nog byggt om lite hemma. Framför allt göra i ordning bäbisen rum som kommer till sommarn ❤️ Och köpa alla grejer som behövs. Till sist en kärleks weekend någonstans i europa med älsklingen 🙂

 15. Det första jag skulle göra är att betala bolånet och sen skulle det nog bli att gå ner i arbetstid så jag får spendera så mycket tid som möjligt hemma med vår lilla knodd som kommer i april! <3

 16. OJ!
  Med riktigt mycket pengar så skulle jag göra som alla andra, betala av lån, göra några långresor, göra något bra för någon som behöver det…
  Men även lite pengar kan göra nytta och tända ett ljus i mörkret 😉

 17. Betala hyran för ett år, bjudit med min syster på spasemester och satt in pengar på dotterns sparkonto :))

 18. Lätt! Jag skulle boka en resa till Mexico eller Aruba utan att blinka!
  Jag har drömt om att åka till dom ställena längre än jag kan minnas, och någon gång ska det bli av.
  Men en storvinst och massor av pengar på fickan skulle helt klart göra verklighet av den drömmen betydligt snabbare än som ny när man får spara och gneta i evigheter 🙂

 19. Om jag skulle vinna mkt pengar skulle jag först se till att betala av alla lån och sedan boka en semesterresa för hela släkten. För det är så härligt när alla kan umgås

 20. Vilken underbar vinst. Om jag hade sådan tur att jag vann massor av pengar skulle jag betala av alla lån, sen skulle trädgården fixas klart och kanske hade vi råd att bygga en pool. En ny bil och resa som vi aldrig gjort hela familjen står oxå högt på listan. Delar tävlingen på FBI och kniper mina tummar.

 21. Skulle vi vinna så skulle pengarna gå till att betala av lite lån och köpa en ny bil då vi är i behov av de till sommaren då nr 3 kommer att titta ut. Sen så skulle vi lägga upp ett sparande till alla barnen och även oss själva.

 22. Hej! Om jag skulle vinna en stor summa pengar så skulle jag hjälpa min familj med pengar, sen skulle jag boka semester med min mamma lillebror och storebror då jag aldrig träffar min mamma längre typ, då hon bor en bit bort och inte har råd att åka och hälsa på!

 23. Jag skulle flytta till en varm paradisö och bosätta mig där!!!

 24. Om jag vann stort så skulle jag bygga vårt drömhus, sen bjuda hela min och min sambos familj på semester till Maldiverna och vem vet kanske ordna ett bröllop när vi alla är samlade i paradiset, sen skulle jag jobba mindre och spendera mer tid med familjen. Skulle även spara och investera.

 25. Hej!

  Då skulle jag ta med mig min älskade dotter till ett varmare land. Både hon och jag skulle må så bra av lite avkoppling efter hennes svåra cancer. Tänk vilken resa vi skulle få och vilket mor/dotter mys vi skulle ha. Håller nu tummar och tår, att det fina fina kitet hem till mig når!
  Kram/Birgitta

 26. Hejsan!

  Jag skulle utan tvekan skänka en stor del av pengarna till barncancerfonden, eftersom jag har själv varit svårt drabbad av den hemska sjukdomen. Fler och fler som drabbas och det behövs verkligen mer pengar till forskningen. Hoppas nu få vinna lite godsaker till jul, det skulle vara så otroligt kul, att sitta och frossa och mysa, så förstås att Harry Boy med en liten vinst kunde få lysa.

  Kram Madelene

 27. Tjena!

  Med ett nyköpt hus, som behöver mycket omvårdnad, så skulle det nog gå åt mycket pengar. Om det blir några över, så blir det att resa lite. Detta fina kit hoppas jag få vinna, till min underbara kvinna.
  MVH Robert

 28. Hej!

  Vinner jag mycket pengar, så tar jag med mig mina älskade barnbarn på en lång härlig resa. Innan den fina resan så tar jag med mig dom och köper lite fina kläder till dom. Vi skulle ha det så enormt roligt på resan! Hoppas nu på lite tur och att jag kan få duka upp detta fina kit till uppesittarkvällen!

  Med vänlig hälsning Rolf

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge