Good luck att jobba hemma och man får inte ha laptoppen i fred. Tilda är hos farmor och farfar hela veckan men jag får inte mycket gjort men mitt. Måns uttryckte sig så lätt och smart att JAG BORDE BLI MER STRUKTURERAD. 

YES GET SHIT DONE men det är lite svårt när det inte bara är mina shits. Det slutar med att jag inte har lust, energi och blir frustrerad som mamma.


Den här lilla apan (som så klart älskar banan) är så nyfiken och väldig fäst vid alla IT-prylar. iPad har hon blivit beroende och vill sitta med den. Hon trycker på allt och byter heja tiden och blir arg. När hon har hittat något så visar hon gärna upp stolt och pekar samtidig som hon ropar ”titta!”. 

Jag försöker jobba med min media kit, filar på workshop och blogg-AW, maila olika företag. Imorn kommer Johanna hit och hjälpa mig ”branding” Thaimorsan för just nu är den off-track tycker jag. Jag behöver en booster. 

Min fråga till mig själv är, ska jag fortsätta vara Thaimorsan eller branding Siranee? Jag gör redan mycket även det inte alltid syns utåt eller i bloggen. Ibland känner jag mig värdelös… en sånn dag.