Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Get shit done 

Lästid: 1 min

Good luck att jobba hemma och man får inte ha laptoppen i fred. Tilda är hos farmor och farfar hela veckan men jag får inte mycket gjort men mitt. Måns uttryckte sig så lätt och smart att JAG BORDE BLI MER STRUKTURERAD. 

YES GET SHIT DONE men det är lite svårt när det inte bara är mina shits. Det slutar med att jag inte har lust, energi och blir frustrerad som mamma.


Den här lilla apan (som så klart älskar banan) är så nyfiken och väldig fäst vid alla IT-prylar. iPad har hon blivit beroende och vill sitta med den. Hon trycker på allt och byter heja tiden och blir arg. När hon har hittat något så visar hon gärna upp stolt och pekar samtidig som hon ropar “titta!”. 

Jag försöker jobba med min media kit, filar på workshop och blogg-AW, maila olika företag. Imorn kommer Johanna hit och hjälpa mig “branding” Thaimorsan för just nu är den off-track tycker jag. Jag behöver en booster. 

Min fråga till mig själv är, ska jag fortsätta vara Thaimorsan eller branding Siranee? Jag gör redan mycket även det inte alltid syns utåt eller i bloggen. Ibland känner jag mig värdelös… en sånn dag. 

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer om “Get shit done 

 1. Jag tycker Thaimorsan för det är mer katchig och mer lätt att komma ihåg. Siranee är ett namn som är unikt och kanske inte så lätt att komma ihåg. Thaimorsan däremot fastnade jag först när jag skulle leta upp din blogg på google. Du får ha två mål för varje dag du skall fokusera på. Nej man kan inte sitta med datorn med en aktiv barn. Jag har försökt och det slutar med att ungen har gjort något teknisk som driver mig till vansinne och jag blev tvungen att lösa problemet och slösa 2h på det. Eller bli avbruten vart 2 minut att tills sist man blir en rytande lejon och ger upp försöket att sitta vid datorn.

  1. Tänkte faktisk helt ärligt på dig idag! Hahaha precis så är det med Prim nu. Tilda vill inte vara sämre och då ska båda sitta i mitt knä samtidig och kolla vad jag gör.

   Det blir ingen ändring – Thaimorsan all-in! 🙂 Tack för input! Nästa grej är logo, jättesvårt.

 2. Jag är hedrad att du tänkte på mig. Jag kom på att om jag har laptopen i köket och står upp och jobba går det bra men man får räkna med att ungen drar i ens ben. Sitter jag ner är det kört. Ja loggon är svårast av allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge