Okategoriserade

Get shit done 

Good luck att jobba hemma och man får inte ha laptoppen i fred. Tilda är hos farmor och farfar hela veckan men jag får inte mycket gjort men mitt. Måns uttryckte sig så lätt och smart att JAG BORDE BLI MER STRUKTURERAD. 

YES GET SHIT DONE men det är lite svårt när det inte bara är mina shits. Det slutar med att jag inte har lust, energi och blir frustrerad som mamma.


Den här lilla apan (som så klart älskar banan) är så nyfiken och väldig fäst vid alla IT-prylar. iPad har hon blivit beroende och vill sitta med den. Hon trycker på allt och byter heja tiden och blir arg. När hon har hittat något så visar hon gärna upp stolt och pekar samtidig som hon ropar “titta!”. 

Jag försöker jobba med min media kit, filar på workshop och blogg-AW, maila olika företag. Imorn kommer Johanna hit och hjälpa mig “branding” Thaimorsan för just nu är den off-track tycker jag. Jag behöver en booster. 

Min fråga till mig själv är, ska jag fortsätta vara Thaimorsan eller branding Siranee? Jag gör redan mycket även det inte alltid syns utåt eller i bloggen. Ibland känner jag mig värdelös… en sånn dag. 

4 thoughts on “Get shit done 

  1. Jag tycker Thaimorsan för det är mer katchig och mer lätt att komma ihåg. Siranee är ett namn som är unikt och kanske inte så lätt att komma ihåg. Thaimorsan däremot fastnade jag först när jag skulle leta upp din blogg på google. Du får ha två mål för varje dag du skall fokusera på. Nej man kan inte sitta med datorn med en aktiv barn. Jag har försökt och det slutar med att ungen har gjort något teknisk som driver mig till vansinne och jag blev tvungen att lösa problemet och slösa 2h på det. Eller bli avbruten vart 2 minut att tills sist man blir en rytande lejon och ger upp försöket att sitta vid datorn.

    1. Tänkte faktisk helt ärligt på dig idag! Hahaha precis så är det med Prim nu. Tilda vill inte vara sämre och då ska båda sitta i mitt knä samtidig och kolla vad jag gör.

      Det blir ingen ändring – Thaimorsan all-in! 🙂 Tack för input! Nästa grej är logo, jättesvårt.

  2. Jag är hedrad att du tänkte på mig. Jag kom på att om jag har laptopen i köket och står upp och jobba går det bra men man får räkna med att ungen drar i ens ben. Sitter jag ner är det kört. Ja loggon är svårast av allt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge