Igår checkade vi ut från Flamingo by the beach och to den lokala bussen till stan och checkade in oss på Bayview hotel som ligger rätt bra till i stan. Vi kom fram runt kl. 13 och själva incheckningen var kl.15 så vi lämnade in resväskan och frågade bellboy vart vi kunde handla baby food. De flesta ställen har bara mjölkersättning och ingen visdte vad baby cereal var men tillslut hittade vi till ett större supermarket som hade de vi sökte. Halleluja! Vi köpte på oss 5 paket (á 250g) och det gick på 55 MYR, vad blir det? 100kr typ? Vi valde gröt för 8 mån med smaker som fisk med spenat i små bitar å havregröt med katrinplommon. Det fanns gröt från 1 år också men de skulle vara i större tuggbitar så det skulle inte vara så bra att ge Tilda som välling. Fick med en mugg också 🙂

image När vi kom tillbaka och fick vårt rum så byte vi om å hoppade i poolen. Hotellet hade en jacuzzipool och det var typ 36 grader i vattnet, lite varmt i badet å i luften..

image Hotellet har bara 16 våningar men har även en skybar med roterande restaurang så vi gick upp dit och tittade på utsikten över staden. Vi beställde aldrig nåt för Tilda blev lite kinkig…

imageNyfiken Tilda som hittade sitt lilla kryp-in

image

 Tilda redo för skybar hehe

image

Idag tog vi en tur i stan å hoppade på en gratisbuss som vi fick vänta på rätt länge. Vi var redan ute kl. 12 å det var verkligen hett hett å hett så jag hade med en paraply för att skydda Tildas ben när hon satt i vagnen. Jag blev brunare idag även jag hade solskyddet. Ingen har bränt sig ännu. På vällen gick vi till Komtar/Pringin Mall å letade upp busshållplatsen där vi ska ta bussen till Kuala Lumpur. Måste säga att Pringin Mall är Penangs motsvarighet till Bangkoks MBK men det verkar som malaiyana  är inte lika generösa med belyningen och AC. Vi gick å gick i varuhuset å det fanns ett fåtal restauranger och vi hittade Sushi King av en slump. Vi åt middag där och de hade sushit på rullband. Jag hade förväntat mig lite mer efter vad jag hade läst i recensioner. Gott men inget mer.

Bussen går kl.10 å det är 10 min gång från hotellet men jag siktar på att vi går upp kl. 7 å sova sen på bussen då det tar ca. 5 tim till KUL. Jag bokade på Easibook och det såg ut som vi var de enda som ska åka med den Super VIP 27 seat bussen. Hoppas att den åker även den ör inte full… hmmm.