Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Ge mig mitt långa hår!

Lästid: 1 min

När jag har begrundat om vad frisören gjorde med mitt hår… Jag är nu arg!

Hon skulle bara klippa de slitna, göra etapper och fixa till luggen. Men hon klippte å klippte. Känner mig inte alls snygg och inte nöjd med mig själv. Vad mycket håret kan får en att känna så här.

Så jag tog fram mina hårtabletter som jag har haft i några månader nu men var lite velig med om jag ska börja äta de eller inte. Jag har fått de så att jag skulle testa och nu har jag anledning. Jag klippte mig i januari och det tog 10 mån att mitt hår har växt så mycket. Så nu är det ungefär som när jag hade i januari men fulare!

Jag vill ha tillbaka mitt tjocka, långa hår och förhoppningsvis starkare hår å naglar också. Dag 1 började igår. Så en om dan i minst 2 månader men det kan ta längre tid som 3-6 mån för att man ska kunna se nån skillnad.

IMG_4456.JPG

Print Friendly, PDF & Email

2 kommentarer om “Ge mig mitt långa hår!

  1. usch, så himla jobbigt när man inte blir nöjd 🙁 klippte mig samma dag som hannahs event var & jag hade jätte långt hår innan, bad henne ta lite på topparna och hon klippte & klippte, blev inte speciellt nöjd jag heller 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge