Ge mig mitt långa hår!

Lästid: 1 min

När jag har begrundat om vad frisören gjorde med mitt hår… Jag är nu arg!

Hon skulle bara klippa de slitna, göra etapper och fixa till luggen. Men hon klippte å klippte. Känner mig inte alls snygg och inte nöjd med mig själv. Vad mycket håret kan får en att känna så här.

Så jag tog fram mina hårtabletter som jag har haft i några månader nu men var lite velig med om jag ska börja äta de eller inte. Jag har fått de så att jag skulle testa och nu har jag anledning. Jag klippte mig i januari och det tog 10 mån att mitt hår har växt så mycket. Så nu är det ungefär som när jag hade i januari men fulare!

Jag vill ha tillbaka mitt tjocka, långa hår och förhoppningsvis starkare hår å naglar också. Dag 1 började igår. Så en om dan i minst 2 månader men det kan ta längre tid som 3-6 mån för att man ska kunna se nån skillnad.

IMG_4456.JPG

Tags: No tags

2 Svar

Lämna en kommentar

CommentLuv badge