loader image

thaimorsan logo

Vill du komma i kontakt?

Har du frågor om recept, samarbete eller annat?

hej@thaimorsan.se

 

Facebook

Ge mig mitt långa hår!

När jag har begrundat om vad frisören gjorde med mitt hår… Jag är nu arg!

Hon skulle bara klippa de slitna, göra etapper och fixa till luggen. Men hon klippte å klippte. Känner mig inte alls snygg och inte nöjd med mig själv. Vad mycket håret kan får en att känna så här.

Så jag tog fram mina hårtabletter som jag har haft i några månader nu men var lite velig med om jag ska börja äta de eller inte. Jag har fått de så att jag skulle testa och nu har jag anledning. Jag klippte mig i januari och det tog 10 mån att mitt hår har växt så mycket. Så nu är det ungefär som när jag hade i januari men fulare!

Jag vill ha tillbaka mitt tjocka, långa hår och förhoppningsvis starkare hår å naglar också. Dag 1 började igår. Så en om dan i minst 2 månader men det kan ta längre tid som 3-6 mån för att man ska kunna se nån skillnad.

IMG_4456.JPG

2 kommentarer om “Ge mig mitt långa hår!

  1. usch, så himla jobbigt när man inte blir nöjd 🙁 klippte mig samma dag som hannahs event var & jag hade jätte långt hår innan, bad henne ta lite på topparna och hon klippte & klippte, blev inte speciellt nöjd jag heller 🙁

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge