Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Gårdagens utflykt – Ikea BKK

Lästid: 1 min

Ikea finns i Bangkok och jag tror att den öppnades förra året. Vill någon åkadit så ligger den på utkanten av Bangkok i Bangna, nästan vid den nya flygplatsen Suvanaphum. Man tar BTS Sukhumvit-linjen mot Bearing och går av på Udomsuk och där går gratis shuttle bus varje heltimme till Mega/Ikea. Mega shoppingmall var verkligen MEGA big! Och Ikea låg i samma byggnad och den var inte liten den heller. Varför åkte vi dit kan man ju undra… eftersom det är kaos i centrala Bangkok så pallade vi inte åka in å visst var det inget fel med att bara hänga vid poolen men nåt tyckte jag att vi kunde göra, så lite utflykt… Å käka lite köttbullar å gravad lax 🙂 Gratis barnmat för barn under 12 mån så det var ju bra. Vi köpte en stapelbar leksak och en mjuk fotboll till Tilda 🙂

wpid-PhotoGrid_1391497205662.jpg

image

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge