Gårdagens drama och missnöjda åsikter

Lästid: 2 min

Det har diskuterat en hel del i förra inlägget om att min tävling i samarbete med Smarteyes inte skulle ha gått rätt till. Några var missnöjda och det var verkligen tråkigt men jag tar till mig allas åsikter och kommentarer. 

Sedan har några även granskat mig i mitt privata Facebook och belyste mina vänrelationer och bekantskap till de två av finalisterna. Jag har inget att dölja och om det verkligen var uppgjort så skulle jag har gjort tävlingen mycket enklare för min egen del och inte så här invecklad.

Jag har brytt mig mycket, följt min tävling, svarat de flesta privata mail och meddelande. Jag har nog gjort mer och brytt mig mer än vad jag behövde tillskillnad från andra bloggare/tävlingsgivare. Några tänker säkert redan nu att jag får det hela till att jag själv framstår som en ängel och försöker få ryggenfri. Det spelar ju ingen roll hur jag säger. Alla har också fått friheten och luft att ventilera sig i min blogg. Alla åsikter är välkommen.

Det stämmer säkert att många som håller i tävlingar hoppas på att höja läsarstatistiken eller samlar följare. Och nej, jag är ingen stor bloggare. Min läsarstatistik är på samma nivå, mina Facebook och Instagramsföljare har tillkommit pga av annat och mest för mina matbilder, inte för tävlingen. Alla kan sluta följa mig efter tävlingensslut och det är vanligt att många gör det också. Mina trogna följare finns där i min dagliga statistik och jag hoppas att ni vill fortsätta i vått och torrt och vill diskutera annat som är lika viktig som tävlingar…

Det skulle inte heller spela någon roll vem jag hade valt och jag uppskattar att det blev en sådan storm över vilka finalisterna var, finalister. Vinnaren får ni bestämma.

Ni kan såklart inte veta i hur många moment i gallringen jag har gjort. Skulle det kännas skönare för er att veta om min 2-åring hade utsett tre från varje kategori? Eller att jag hade plocka bort alla bloggare, vänner, “vänner” på Fb och följare som jag följer tillbaka på Instagram där alla kan se och spåra? Jodå det hade jag tänkt. Men då blir det ju inte heller rättvist för dem, eller hur? 

Alla tävlande hittade till mig och deltog frivillig. Alla fick tävla av egen frivilja och välja hur de vill tävla. Tycker man att det är jobbigt så ska man inte tävla. Själv skiter jag i tävlingar där jag måste motivera mig eller samla likes. Jag tycker också att det är orättvis när proffsfotografer tävlar och vinner medan man själv var så himla nöjd med sin mobilbild och hoppades på vinst. Det är surt att inte vara utvald.

Tack för ordet. 

Kolla gärna in nästa inlägg mellan 12-13 för att tycka till VEM TYCKER DU SKA VINNA? 

Finalisterna får sitta på nålar fram tills måndag. Taskigt jag är… Trevlig helg!

#blogg100-25

Tags: No tags

One Response

Lämna en kommentar

CommentLuv badge