Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

 • Reklamsamarbete
 • Sponsrade inlägg
 • Ambassadörskap
 • Show up/meet up
 • Receptskapande
 • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
 • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fyra i sängen

Lästid: 1 min

Här sover vi fyra i sängen. Jag ligger mellan barnen. Jag ligger oftast på sidan då jag liggammar Prim på natten när hon vill äta. Tilda hamnar oftast på tvärren för hon “dansar” i sömnen och rullar runt överallt. Igår trallade hon faktisk av vår säng, med huvudföre. Tur att bbhugme-kudden var i vägen och det gick bra men hon blev väl chockad av händelsen. 

Hur ska vi få våra barn att sova i sin egen säng? Prim har sin crib som hon aldrig vill ligga längre än 10-20 min. Under natten när jag går upp för att gå på toaletten så märker hon oftast att jag är bort och börjar skrika direkt. Bebisar känner väl doften av sin mamma. Helt otroligt. 

Det är inte fel att samsova. Det är mysigt MEN en god skönhetssömn vore nice. Samsover ni? Har ni tips på hur vi ska få våra småtroll att sova själv i sin egen säng?

Print Friendly, PDF & Email

En kommentar om “Fyra i sängen

 1. Hej, har endast samsovit med barnen när de varit sjuka eller liknande, har från början vant dem vid sina egna sängar, lagt dem i sängen och nattat dem där. När de var små så somnade de oftast i min famn sen la jag dem i sin säng och sen sov de vidare där hela natten, i eget rum från tre-månaders ålder.
  Med babyn kan du ju försöka börja med att hon sover i sin säng och vaknar hon får du försöka få henne att somna om i sängen. Lägg tillbaka henne i sängen när hon ätit på natten, jobbigt först men efter ett tag vänjer hon sig.
  Samma sak med Thilda efter tandborstning blir det nattning i egen säng, vaknar hon på natten följ med henne tillbaka och lägg henne i den egna sängen igen, om du så ska göra om det tio gånger. Efter en vecka fattar hon vinken. Var tydlig och envis och ha samma rutin varje kväll.
  Lycka till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge