Här sover vi fyra i sängen. Jag ligger mellan barnen. Jag ligger oftast på sidan då jag liggammar Prim på natten när hon vill äta. Tilda hamnar oftast på tvärren för hon ”dansar” i sömnen och rullar runt överallt. Igår trallade hon faktisk av vår säng, med huvudföre. Tur att bbhugme-kudden var i vägen och det gick bra men hon blev väl chockad av händelsen. 

Hur ska vi få våra barn att sova i sin egen säng? Prim har sin crib som hon aldrig vill ligga längre än 10-20 min. Under natten när jag går upp för att gå på toaletten så märker hon oftast att jag är bort och börjar skrika direkt. Bebisar känner väl doften av sin mamma. Helt otroligt. 

Det är inte fel att samsova. Det är mysigt MEN en god skönhetssömn vore nice. Samsover ni? Har ni tips på hur vi ska få våra småtroll att sova själv i sin egen säng?