Jag går i mina slitna Convers och har inte riktig unnat mig nåt nytt på jättelänge när det gäller skor. Varje gång jag ska shoppa något till mig själv på nätet eller ibutiker så blev det istället annat nytt till barnen. 

Men i förrgår klickade jag hem tre par skor från Footway och ett par var till mig yay! Det blev nya sneakers – Adidas Originals Stan Smith! Alla var i samma färg vit/rosa hehe. Det är så snyggt när mamma-pappa-barn matchar med kläder 🙂 

Tyvärr så blev det ju fel storlekar, en storlek för stora. Visst ska man tänka att barnskor ska vara minst 1-1 1/2 cm längre för att växa in och fötter svullnar till men de var ändå förstora för att Tilda ska kunna använda nu. Prim får ändå vänta ett tag till.

Jag valde storlek 19 till Prim, 26 till Tilda och jag vete sjutton varför jag tog 36 2/3 till mig och inte bara 36 som jag har i vanliga fall.

Det bästa med Footway var att skorna skickade inom 24 tim och jag fick de redan dagen efter! Nu när det är fel storlekar så kommer jag returnera de och det kostar ingenting. Det är enklast att skicka tillbaka och beställa på nytt så slipper man vänta. Det är på faktura så vi har provat de i lugn och ro inomhus utan att det kostar något. 

Allt detta för 1112 kr på rea hos Footway! Skynda på för nu är det slutfinal! 

/I samarbete med Footway!