Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fyndat & cash back!

Lästid: 2 min

Ej sponsrat inlägg!

Jag har upptäckt Refunder eller ja.. har hört talas om de och alla dessa återbäringssajter. 

Den enda som vi använder i dagsläge är Supreme Cards poängsystem där jag har haft kreditkortet i säkert 10 år. Där har jag plockat ut en flygbiljett till London bland andra prylar som PS3 till Måns, massor med biobiljetter och många flera av större produkter som 2 kaffekapselmaskiner, s&p kvarnar från Peugot, Apple AirPlay mm. 

Jag blev förbryllad över Bloggen om gratis-Petra som jag träffade på vårt bloggmiddag då hon var som gäst. Hon kan typ allt om gratis och har massor med tips i bloggen och jag blev fascinerad över att hon t ex kan lyckas få bonus på bonus på bonus över ett enda köp! Och cashat ut i pengar återbäring eller i form av fina prylar på t ex Yougov, Bonusbay, Refunder och säkert alla de som finns att få haha. 

Så nu provade jag också! Handlade på Lekmer igen och beställde en ny bilbarnstol till Tilda för vår begagnade vi köpte på Blocket för längesen är stor och klumpig. Den här ska vara lätt och barnet kan sitta bakåtvänd från 9-25kg och framåtvänd från 15-25kg dvs från 9 mån upp till 5-6 år. Ryggstödet är högre än de andra märken som finns på marknaden och bas behövs ej. 

  

Det blev av Britax Römer Two Ways Dualflex. den finns på rea och kostar 1495kr (ord.prid 2695kr) plus att man fick 100kr efter köpet. Beställde leksaker och skor till Tilda också plus en lammfäll till bebbens barnvagn. Fick en återbäring direkt efter köpet på 128kr plus 50kr i välkomstbonus! 6% i återbäring om man handlar på Lekmer via Refunder. 

  

Så jag har idag “tjänat in” 178kr på Refunder, fyndat på Lekmer och fått 100kr att handla nästa gång plus poäng på Supreme Card som vanligt.

Nästa gång kanske det blir en killresa + hotell på Expedia! Måns ska resa till Dublin med sin pappa och brorsan som svärfar har fått i 70års födelsedagspresent. Och nån måste se till att det blir av och jag leker gärna resebokare. Ser detta då som min provision om jag får det igenom med 5,5% i återbäring haha! 

  

Just nu har Refunder olika kampanjer med förhöjda bonusar! Måns vill ha böcker och Ellos har fina sängkläder. Shopping inatt igen känns det som 😁🙈

VILL DU OCKSÅ BLI MEDLEM PÅ REFUNDER?

Vi kan då hjälpa varandra, genom att klicka här så har jag bjudit in dig!

Sedan genom att gå via Refunder.se när du shoppar online så får du riktiga pengar tillbaka – även om butiken har REA. De har över 450 butiker att välja mellan så testa du också! När du genomför ditt första köp för minst 100 kr så får både du och jag 50 kr i bonus och som ny medlem får du dessutom Dubbel Återbäring i 48 timmar.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge