Sawadee!

Vill du komma i kontakt?
hej@thaimorsan.se

Siranee heter jag och är ägaren till min blogg Thaimorsan.se, som har funnits sedan 2013. Jag är egenföretagare, mamma till två busungar Tilda, 5 år & Penny Prim, 2 år och sambo med Måns. Här får du en inblick i min och familjens vardag, mat och annat skoj.

 

Vi är en familj som älskar mat, både äta och laga men Måns är mer på att baka och nästan varje vecka har han surdeg på jäsning. Jag testar även olika mat och skriver egna recept baserad på de som sitter i ryggmärgen och min mammas recept.

 

Har du frågor som berör bloggen, mat & recept eller vill samarbeta så finns jag ett mail bort 🙂

 

Vill ditt företag anlita mig?

Hej företagare & PR-byrå!

Jag är egenföretagare och driver bloggen med f-skatt och moms. Är du eller din kund intresserad av influencer marketing och anlita mig?


Söker du samarbetspartner?

Mina tjänster!

Gäller Bloggen, Facebook & Instagram samt Insta Stories

  • Reklamsamarbete
  • Sponsrade inlägg
  • Ambassadörskap
  • Show up/meet up
  • Receptskapande
  • Matlagningskurs (Göteborg), även privat
  • Event & Workshop

Kontakta mig för offert!
Priset är alltid plus moms.

Läs min BLOGGPOLICY för mer info!

Fullt rulle inför försäljningen

Lästid: 1 min

Mäklaren var här och det kändes bra. Nu ska vi försöka fixa lägenheten tills den 14 aug. Efter det kommer fotografen och så ska allting rulla på. Marknadsföringen kommer kosta 40K! Vi är nöjd med startpriset som mäklaren föreslog. 

Så direkt efter mötet så åkte vi till Ikea! Måns ville fixa nya handtag till köksluckorna, fattar inte varför vi inte byte ut de tidigare. Jag hade kollat lite igår på webben och fastnade direkt för en taklampa och jag tvekade inte att plocka på mig den idag hehe! 

Måns har sysselsatt sig själv i eftermiddag med köksluckorna och nyss med att bygga ihop ett rymdskepp till taklampa 🙂

Ikea PS 2014 – den har vunnit Red Dot designpris. Rätt snyggt och finns i silver, koppar, grön, orange. Jag vill ha varmljus i sovrummet eller över soffbordet så koppar fick det bli 🙂

 
Lånade bilden från Ikea.se – såklart! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge