Fullt rulle inför försäljningen

Lästid: 1 min

Mäklaren var här och det kändes bra. Nu ska vi försöka fixa lägenheten tills den 14 aug. Efter det kommer fotografen och så ska allting rulla på. Marknadsföringen kommer kosta 40K! Vi är nöjd med startpriset som mäklaren föreslog. 

Så direkt efter mötet så åkte vi till Ikea! Måns ville fixa nya handtag till köksluckorna, fattar inte varför vi inte byte ut de tidigare. Jag hade kollat lite igår på webben och fastnade direkt för en taklampa och jag tvekade inte att plocka på mig den idag hehe! 

Måns har sysselsatt sig själv i eftermiddag med köksluckorna och nyss med att bygga ihop ett rymdskepp till taklampa 🙂

Ikea PS 2014 – den har vunnit Red Dot designpris. Rätt snyggt och finns i silver, koppar, grön, orange. Jag vill ha varmljus i sovrummet eller över soffbordet så koppar fick det bli 🙂

 
Lånade bilden från Ikea.se – såklart! 

Tags: No tags

Lämna en kommentar

CommentLuv badge